Il Blog di Geronimo

Somni d'una nit d'estiu

12 Octubre 2021

Estimats rosegadors,

 

Us agraden les històries romàntiques? I aquelles en les quals les coses no són el que aparenten ser? Us apassiona el teatre? Us llepeu els bigotis amb les escenes de màgia, fantasia, somnis i beuratges d'amor? 

 

Si heu contestat SÍ a aquestes preguntes, no us podeu perdre el nou ratseller que ja està disponible a les llibreries: Somni d'una nit d’estiu, un clàssic de la literatura adaptat lliurement per una  servidora, és a dir, jo mateixa, Tea Stilton!

 

Coneixeu l'argument d'aquest llibre extraràtic que el famosíssim autor William Shakespeare va escriure al voltant de l'any 1595? No?! Doncs preneu nota, perquè n’estic convençuda de què us farà vibrar els bigotis!

 

En un lloc secret, no gaire lluny d'Atenes, hi ha un bosc encantat on hi pot passar de tot. És aquí on, a la posta de sol, s'enfronten Oberon i Titània, el rei i la reina de les fades, mentre Puck, un follet murri, juga amb el destí de quatre nobles enamorats, un grup de fades i una estrafolària companyia d’actors… Aquests increïbles fets esdevenen pocs dies abans de les noces de Teseu, duc d'Atenes, amb la valenta i bella Hipòlita, reina de les amazones. 

 

Ratolinets, creieu que el que passa en aquesta història és fruit d'un somni o penseu que succeix en realitat? Descobreix-ho amb els teus propis ulls!

 

Així doncs et convido a ficar els morros entre les pàgines d'aquest meravellós clàssic de la literatura, perquè et deixis inundar per la màgia de l'amor! Si fas click en aquest enllaç, podràs llegir-ne el primer capítol!

 

Feliç lectura, rosegadors!

 

Tea Stilton

    Geronimo Stilton World
    Geronimo Stilton World
    Envia