Il Blog di Geronimo

Quin cangueli! Vesteix el teu ratavatar de Halloween i prova les noves ratemoticones de por!

25 Octubre 2021

Estimats amics rosegadors,

Per mil formatgets! A hores d'ara em coneixeu de sobres: com bé sabeu sóc un tipus, o millor dit, un ratolí d'allò més poruc!

Ja he perdut el compte de les vegades que m'he quedat garratibat en veure la meva ombra projectada a una paret o els bots que he fet a causa de les brometes del meu cosí Martin Gala... Tampoc se m'oblida la primera vegada que em vaig topar de morros amb els fantasmes, les plantes carnívores i d'altres habitants monstruosos del Castell de la Calavera! Gairebé em desmaio del cangueli!

Però hi ha una època de l'any en la que les males passades fan que se m'escapi el riure per sota dels bigotis. M'heu enxampat, estimats rosegadors: estic parlant de Halloween, el moment més aterridor que existeix!

Aquests dies a Ratalona no es parla d'una altra cosa: Martin Gala i la tieta Margarina porten dies atrafegats a la cuina amb uns experiments gastronòmics horripilants; Benjamin i Trappy estan ocupats amb la preparació de les seves disfresses de por; Xafarot no perd l'ocasió de gastar-me bromes sense avisar-me abans, és clar... no us confesaré quantes vegades m'he quedat pàlid com un fantasma!); i Tea i Tenebrosa es comporten d'una manera definitivament estranya, com si estiguessin tramant alguna cosa... Escarritx!

Aquest matí, quan he arribat a l'Eco del Rosegador, gairebé no reconec la redacció: garlandes lúgubres, carabasses, teranyines falses i decoracions terrorífiques... Per mil formatgets! Per un moment he cregut que m'havia equivocat de direcció i havia acabat accidentalment al Túnel del Terror del parc d'atraccions de Ratalona!

"Senyor Stiltooon, li agraden les noves decoracions de l'oficina?", va cridar de valent la meva ajudant Ratonila mentre sortia d'una carabassa gegant, amb un barret de bruixa en una pota i una teranyina de broma en l'altra. Gairebé caic de cul de l'esglai! "De tant en tant necessitem alguna novetat, alguna cosa inesperada i insòlita, si no seria ben avorrit tot plegat... No hi està d'acord, senyor Stilton?", va continuar xerrant Ratonila, seguint-me fins al meu despatx.

No vaig tenir ni temps de respondre-li perquè, quan vaig obrir la porta, em vaig trobar de morros amb l'Avi Berenguer, que estava assegut en el meu escriptori amb cara de formatge pudent!

"Finalment algú diu una cosa assenyada! I no parlo de tu, nét pocapena, sinó de Ratonila! Ah, per sort hi ha algú que entén alguna cosa... Si depengués de tu, vés a saber què hagués estat de l'Eco del Rosegador a hores d'ara! Per què?! Per què vaig deixar el meu diari en mans d'una mozzarella fosa com tu?!" va cridar l'avi, emetent un rugit enorme que em va fer tremolar com un flam.

"Ara procura escoltar els consells de Ratonila i fes tu també alguna cosa divertida per a la pàgina web! I després, a posar fil a l'agulla, que aquí s'ha de produir, produir i produir!" va continuar, remugant mentre s'allunyava.

Per mil boletes de mozzarella! Coneixeu l'avi de sobres, oi? Se'n va anar tan ràpidament que no vaig poder dir-li que, encara que sóc un covard sense remei i un xic despistat, ja tenia preparada una sorpresa extraràtica per a tots vosaltres, els meus amics del ratblog!

Des d'ara i fiins a l'1 de novembre podreu triar els fons, les vestimentes i els marcs que més us agradin per donar-li un toc fantasmagòric als vostres ratavatars, i també podreu escriure comentaris i articles de por amb les noves ratemoticones de Halloween!


No us espereu més i comenceu a jugar amb ells!


Se m'estarrufa el pèl d'imaginar-me el web engalanat amb aquests motius terrorífics!

Una salutació del vostre poruc amic

Geronimo Stilton

    Geronimo Stilton World
    Geronimo Stilton World
    Envia