Il Blog di Geronimo

El mirall de la sirena

22 Setembre 2021

Què passa amb el vostre pelatge, rosegadors!

 

Estic molt i molt contenta d’escriure-us al ratblog! Em sento feliç com una ratolineta en un camp replet de mores silvestres! El meu germà Geronimo, que està sempre súper ocupat, m'ha concedit el privilegi del post d'avui. Quina il·lusió em fa ser aquí amb tots vosaltres, rosegadors! Precisament, vull aprofitar per parlar-vos de l'última i extraràtica novetat de les Tea Sisters. 

 

Us vibren els bigotis de curiositat? 

 

Sabíeu que a l'Illa de les Balenes s’oculten tresors extraràtics? Jo tampoc ho sabia! Però, gràcies a les meves amigues Colette, Nicky, Pamela, Violet i Paulina, i amb l’ajut d’un arqueòleg molt famós, els descobrirem!

 

Diuen les Tea Sisters que aquesta aventura va començar arran d'un treball que els va encarregar el professor Espurna a la Universitat de Ratford. Totes van treure unes notes extraordinàries en els seus treballs, excepte Violet, a qui no li va anar massa bé… Tot i que va fer una anàlisi de la història dels gerros xinesos durant la dinastia Ming acurat i molt ben documentat, el professor Espurna li va dir que al seu treball li faltava cor... Cor?, us preguntareu. Exacte! Violet havia fet un treball molt bo, però li faltava apassionar-se per la història i mostrar aquest sentiment a través de les seves paraules!

 

Escarritx! Així doncs, uns dies després, l'arribada a la Universitat de Ratford d'un prestigiós arqueòleg (un arqueòleg és un professional que es dedica a estudiar la història de la humanitat a través dels objectes que troba pel món), va significar per a les meves amigues, i especialment per a Violet, un abans i un després en la seva vida a la universitat… 

 

Per mil formatgets de bola! Qui s’anava a imaginar que, quan es van oferir a ajudar-lo a preparar una exposició d'objectes de gran valor històric, les Tea Sisters acabarien vivint una aventura increïble i descobrint misteriosos tresors amagats a les profunditats de l'Illa de les Balenes!

 

Si t'apassiona la història tant com a elles, no et perdis el primer capítol del meu darrer llibre El mirall de la sirena! Pots fer-ho ara mateix si cliques aquest enllaç

 

Submergeix els teus bigotis en aquesta aventura fascinant, com si fossis un autèntic arqueòleg!

 

Una abraçada extraràtica

 

Tea Stilton

Comentaris

  • parmesano

    parmesano

    Publicat el
    2021-10-04

    Hola, Tea! A mí m'encanten els teus llibres 

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia