Il Blog di Geronimo

Arriba el gran Sherlocko, amb un munt de misteris per resoldre!

28 Octubre 2021

Benvolguts rosegadors,

 

Hi ha una ciutat misteriosa, sempre envoltada de boira i acariciada per un vent gèlid, on la pluja cau sense parar i molt rarament es veuen els rajos del sol. En aquest lloc estrany anomenat Ratington (que és tan diferent de Ratalona) s’alça una estranya casa on viu un excèntric rosegador a qui l’apassiona investigar… casos impossibles!


És el gran Sherlocko, el detectiu més genial que ha conegut mai l’Illa dels Ratolins!

 

En les seves singulars investigacions l’ajuda un ratolí que llueix un llarg bigoti arrissat (serà de debò?) i un elegant vestit verd ampolla… Aquest tipus, o més ben dit, ratolí, soc jo, Geronimo Stilton!

 

Així doncs, benvolguts trossets de gorgonzola, us convido a pujar amb mi al tren de vapor que ens portarà a Ratington i conèixer Sherlocko, un rosegador ab-so-lu-ta-ment brillant!

 

Casos impossibles de resoldre? No us preocupeu, esteu en bones potes amb el gran Sherlocko i el seu ajudant de detectiu… és a dir, jo! El gran Sherlocko només s’ocupa de casos interessants, estimulants, intrigants… En definitiva, de sherlobigotis!

 

La nostra missió en aquesta nova aventura serà ajudar-lo a resoldre els casos més complicats, solucionar infinits misteris, trobar pistes… Junts farem les nostres perquisicions, examinarem pista rere pista, buscarem proves i interrogarem testimonis i sospitosos, fins que finalment arribem a la resolució del cas!

 

El primer cas que tenim entre potes és la misteriosa desaparició d'una jove comtessa... Escarritx! Ens hi acompanyes? No hi ha temps a perdre! 

 

Et convido a ficar els morros a Elemental, estimat Stilton!, el primer llibre de la nova col·lecció Les aventures de Sherlocko!

 

Serà una aventura sherlockosa, paraula de Stilton! 

 

De Geronimo Stilton

    Geronimo Stilton World
    Geronimo Stilton World
    Envia