Il Blog di Geronimo

Operació sortida i firma a alta mar!! No oblideu el vostre llibre Stilton!!!

31 Juliol 2014

Hola a tots, rosegadors!!

 

 

Com que sé que molts de vosaltres marxeu de vacances demà i demà passat - operació sortida, em sembla que en diuen… ho estic investigant!- he decidit fer una firma de llibres Stilton per a tots els rosegolectors que se'n van PERÒ…!!

 

Però en un lloc molt particular!!!

 

Molts de vosaltres pujareu a un cotxe al marxar de vacances. Alguns de vosaltres fins i tot agafareu l'avió… i sou uns valents! Perquè a mi això de l'avió em fa tremolar una mica els bigotis de por!! Però bé, diuen que no hi ha manera més segura de viatjar! Si ho diuen els experts… però tornem a la firma de llibres!!

 

He decidit que ja que no em puc ficar als vostres cotxes ni a un munt d'avions, on sí que puc anar és a fer una firma a alta mar!!

 

 

Així doncs, demà i demà passat, els dies 1 i 2 d'agost, aniré a la terminal dels vaixells de Transmediterranea, al Moll de San Bertran del Port de Barcelona, a les 20:30h, per firmar els llibres de tots els rosegadors que se'n vagin de vacances a Mallorca, Menorca i Eivissa.

 

 

Així doncs, ja ho sabeu! Si aquests dos primers dies del mes d'agost marxeu a les Balears en vaixell, fixeu-vos-hi bé i porteu els vostres llibres Stilton. Acabaran ben firmats en un esdeveniment històric!

 

Una firma Stilton a alta mar!! Per primera vegada!!

    Geronimo Stilton World
    Geronimo Stilton World
    Envia