Il Blog di Geronimo

Ratcull de premsa de cartes mullades!!

05 Agost 2014

Hola a tots rosegadors!!

 

Com bé sabeu -i ja us vaig explicar al post anterior-, he tingut moltes complicacions amb les comunicacions amb tots els meus contactes fora de Ratalona.

 

Així doncs, aquí teniu el Ratcull de premsa de les comunicacions que he pogut recuperar.

Preparats, ratolinets?

 

 

Laia Alba Suarez

Text:
Aquets dies a ratalona plou molts dies potser hi haura un sunami estimats lectors millor que no sortiu fora de la bostre casa moltes vegades i que avitual ment tanqueu portes i finestres per detenir l'aigua.Millor sortir de casa per fer cosses molt importants per que si sortiu de casa moltes vegades tindreu que pasar una cosa pitxor que un sunami siusplau feume cas. Moltes gracies a els lectors de l'eco del rosegador teniu molta sort de tenir aquestes noticies tan importants.
andrea porcel esteban

Text:
hi havia una vrgada unas nenas. que es deian prula ,Susana ,rosa,laura Martina. eran unas nenas una mica maladucades.que vivian al varri .i tambe al bari havia una nena que es deia marta no tania amics. era molt maca i molt aducada ajudaba a tutom pro las altres nenas tenían anbeja. i al cabu da un mes totas as ban fer amics conta cuntat el conta sa acabat.
Adriana Mañas

Text:
UNA GRAN NOTÍCIA!!!
L'Adriana Mañas es fa socia del Club Geronimo Stilton
i ja té el carnet
Aniol

Text:
hola soc l'Aniol i la meva familia es diu pibernat lazaro
Arnau Giner

Text:
ara fa uns mesos Geronimo Stilton va Començar a travallar al super3 uns mesos mes tart Geronimo Stilton guanya el premi a millor serie als premis canal super3 Felicitats!
paulambcua

Text:
A L'ESCOLA SANT JORDI DE SANT PAU D'ORDAL , EL 6 DE JUNY DE 2014 VAM FER LA FESTA DE LA Z.E.R. (Zona Educativa Rural).
rataina

Text:
ola avui des de l'eco dels rosegadors em tingut una mala ratxa segur que tots ho estareu pensant que sera aquesta mala ratxa doncs lo que a passat es molt fort s'ha induntat
patricia

Text:
peluqueria ratona
per a tots els rosegadors de ratalona podeu venir nens/es
homens i dones esteu invitats
Arranz

Text:
Hola em dic Arranz i mencanta la ciutat deRatalona i sovretot al L, Eco del Rosegador i os escriure un diari. Aquet mati e mirat al carer i e vist un lladre si el aneu a comisaria ja o saveu molt de conte. El temps dama a Ratalona fara un sol aspatarant. Paro a la Illadels Ratolins plaura i potser cau calamarsada i fa uns dies la Raterta es va installa a Ratalona. Noticias dultima ora a sortit una noba formaxaria nova de primera clase jo el Arranz dama ja no fare el diari el fara geronmo stilton.
Arranz

Text:
ola em dic Arranz i soc ajudant de el famos pediudista geronimo stilton os recomano que jejiu el diari Rosegador perce es molt divertit. Mares i pares si boleu que els vostres fills so pasin molt ve apunteulos a una escola que nomes fan actibitats si voleu saber el nom pues es diu estiu bigotis .Hi ha uns quaderns destiu que son de 1e a 5e i es diuen quadernet de stilton
RatoMarc

Text:
Es molt xulo i interesant!!!
Marti Gonzalez Joan

Text:
Ara es estiu i ja fa calor l´illa dels ratolins avis despres de que vau guanyar a els gats
pirates volen revenga!. Ho se per que fa uns dies vaig tornar d´un creur
com que la seva caravela estava aprop els vaig sentir
Suyi Chen

Text:
Hola Geronimo soc una fan teu i em dic Suyi Chen.
Aishia

Text:
Hola, mi nombre es Aishia, voy a hablar acerca de "los libros de Geronimo Stilton sus libros traducidos a 39 idiomas, se han vendido a más 'de 25 millones de libros sólo en Italia, más de 75 en todo el mundo miioni! Aventuras de Geronimo están disponibles en formato de libro electrónico y la aplicación para el iPad y el teléfono, que nació en Nueva ratón (Isla de los ratones) Toplogia licenciada en Literatura y Filosofía rattica archetopica Gaceta comparata.Dirige del Roedor, el periódico más "famoso.Geronimo Stilton ha recibido muchos premios, de los cuales también el premio a la primicia Topizer 'el misterio del tesoro perdido ".
Entrevista con Geronimo Stilton
Desde Aishia
laia

Text:
las tea siters son molt vones aventureres i divertidas deuriau de comenta les petites aventures de las tea siter al nom significa club tea
Nora Nart

Text:
A Rratalonapodria a ver autobusos i taxis avera en aquest article publiquem a tres ratolins molt especials en Geronimo la Tea i l' avi Berenguer el Geronimo es un ratolí molt valent per que a viatgat molt i aconseguit moltes coses rescatat a moltes persones i a molts animals la Tea i el seu club la Violet la Pam la Colette i la Paulina per que tenen molt bones ideas per aconseguir les coses i a l' avi Berenguer per que es molt divertit sobre tot en el llibre de sant Jordi de vigotis per que va anar caminant i despres d'una estona va parar i va dir me perdut
JANA TENAS

Text:
Era un dia d'estiu i la Carla i l'Aina estaven caminant de camí cap a casa.
La parella de la Carla en Roger l'esperava a casa amb el seu cunyat Marcel i la Jana la petita de tota la familia i per últim l'Aitor la parella de l'Aina.
bueno total que tot just arribar a casa es va apagar la llum, i els nois van ha anar a mirar que li havien passat als ploms.
Resulta que una gran tempesta va fer que s'apaguessin tots els llums del poble i...
Un gran trò va fer que tothom d'allà present es fes un gran ensurt!
La pluja va durar hores i hores i no parava ni una gota fins que tothom en sienci...
La Jana va dir:
-Espera un moment no s'ha sent la pluja caure.
I la Carla va respondre:
-Que algú vagi a fora a veure si plou!
En roger i l'Aitor van anar a mirar-ho i de cop va sortir el sol de platja, tot havia cambiat sense saber perquè van anar a mirar el calendari i una extranya sensació sorprenent, era estiu!
Al cap d'una estona tot va acabar.
RatiCarme

Text:
En el estiu es poden fer moltes coses, com: anar a la platja, passejar, anar al riu, anar a la piscina,...
Com es poden fer moltes coses mes, milers i no les vull ficar totes, vull aquest any anar a molts puestos frescos, perque a l'hivern no es poden fer.
Rat Lluïsa

Text:
Hola rosegadors hos volia contar que fara un mes que m'en vaig anar de vacacions a Italia, on vivia mon pare i sabeu que? Es un puesto genial pels ratolins: alli els gats es mengen les sargantanes i no els ratolins.
(Almenos el de la meva iaia !!!!)
:-) Rat Lluïsa
periodista aventurera

Text:
Aquí tenim un artícle sobre la tardor:

Ja ha començat la Tardor! Que bé! D'hora vindrá la castanyada i menjarém castanyes i panellets! Mmmmmm Que bons!

De la teva fan,
Periodista Aventurera

 

 

Aquest últim article sobre la tardor... potser a altres llocs del món és la tardor, però aquí a Ratalona fa una calor de ple estiu!!

En qualsevol cas, moltes gràcies a tots pels vostres articles, rosegadors!!

 

També us he d'explicar que després de tot aquest horror de llibres mullats i incomunicacions m'han diagnosticat una falta preocupant de vacances. És per això que, fins a finals d'agost seré a les Illes Felices!

A veure si puc desconnectar una mica!!

 

Gaudiu de les vacances, rosegadors!

Comentaris

 • periodista aventurera

  periodista aventurera

  Publicat el
  2014-09-03

  Es vritat que es estiu pro com que el vaig enviar a la tardor...:)

 • squikky

  squikky

  Publicat el
  2014-09-02

  Hola, yo me llamo squikky!

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia