Il Blog di Geronimo

Vaig de desastre en desastre!! Després de la Biblioteca inundada... m'he quedat incomunicat!!

30 Juliol 2014

Hola a tots, rosegadors! En primer lloc, voldria disculpar-me perquè fa massa temps que no escric al Ratblog i, la veritat és que em sap molt de greu! És el lloc on us puc explicar què em passa pel cap i pels bigotis, i on us puc explicar les meves vivències, novetats a l'Eco del Rosegador i els nous llibres que publicaré... però no he pogut! 
Però quina és la raó per no haver pogut escriure? La pluja!! De nou!!! Com bé recordareu, ja fa un temps, hi va haver uns ruixats que em van deixar, no només els bigotis regalimant, sinó també la biblioteca inundada!! Durant dies i dies he estat fent un procés que, la veritat, m'ha semblat força laboriós -i més amb Benjamí a l'escola i d'exàmens, sense poder-me ajudar- que ha consistit en posar en vertical toooooooooooots els llibres de la meva biblioteca i anar passejant amunt i avall, amunt i avall, avall i amunt, i... bé, ja m'enteneu! I tot aquest fart de passejar amb un assecador de cabells!! I després de tant de passeig assecant llibres i sense ajuda.... 
I després d'aconseguir que tots els llibres s'hagin assecat... 
I després d'ordenar-los una altra vegada a les meves estanteries en ordre alfabètic... 
Doncs després de tot això, va i torna a ploure a bots i a barrals!!! I jo que ja havia posat un protector per si tornava a caure un xàfec com el que em va deixar la Biblioteca Stilton feta una coca... una coca de formatge!! Jo que ja havia tingut un atac de previsió...!! 
I la pluja m'ha enviat la conexió a internet a can masdaam!! 

Com bé sabeu, de tant en tant, quan hi ha una tempesta ben forta la connexió a internet... com us ho diria? Pateix!! 
En resum, que se'm va fer malbé l'aparell de conexió a internet i la companyia Ratafònica ha trigat moltíssim a posar-me'n un de nou. 
És per això que no he pogut atendre els vostres comentaris i articles a l'Eco del Rosegador. Però ara, ja està tot resolt!! 
Ara només cal creuar els dits, els bigotis i fer un nus a la cua per veure si tinc més bona sort i puc publicar al Ratblog els meus posts i els Ratculls de Premsa amb els vostres articles a l'Eco del Rosegador. 
Què hi dieu, rosegadors? Us animeu a escriure i descriure els vostres plans de vacances i llibres Stilton que llegireu a l'Eco del Rosegador?

    Geronimo Stilton World
    Geronimo Stilton World
    Envia