Il Blog di Geronimo

La marca del gat

28 Març 2022

Estimats rosegadors, 

 

Us agraden els misteris extraràtics? Us llepeu el pelatge amb els casos intrigants? Us vibren els bigotis amb les investigacions rocambolesques?

 

Em jugaria un encenall de parmesà que us passa exactament el mateix que al meu nebot favorit Benjamí: vosaltres també sou veritables fans dels misteris! A Benjamí l'apassiona llegir i entre les seves lectures favorites estan les històries de misteri, aquelles en les quals res és el que sembla i al final sempre hi ha un cas extraràtic que resoldre.

 

Per mil formatges de bola! Precisament a tots els aficionats als enigmes va dirigit el post d'avui, en el qual us parlaré de la meva nova aventura com a ajudant secret del detectiu de l'Illa dels Ratolins més genial de tots els temps, el gran Sherlocko!

 

Si us sembla bé, començaré pel principi, rosegadors… 

 

Aquest matí he agafat el tren en l'andana zero en direcció a la curiosa ciutat de Ratington, una ciutat que està sempre coberta d’una espessa boira i que és ben diferent a la meva estimada Ratalona. Allà m'esperava una estranya aventura! O, més ben dit, una aventura sherlockosa!

 

Sembla que un gat llop (sí, amiguets, heu llegit bé: UN GAT LLOP! Se us ocorre una cosa més esgarrifosa que un ser meitat gat meitat llop?) ronda pels carrers, les cases i les pinacoteques de Ratington fent malbé les obres d'art més valuoses de la ciutat. Quina por felina! I quin desastre...!

 

El meu amic, el gran Sherlocko, no creu en llegendes d'éssers extraordinaris, així que està decidit a desemmascarar al malfactor que hi ha darrere d’aquesta malifeta. I jo, tot i que senti una por felina, com a ajudant seu que sóc, li donaré un cop de pota per perseguir al lladre i salvar d’aquesta manera l'art de Ratington. 

 

Es tracta d'un cas intrigant de solució… ben punxant!

 

Si us ve de gust descobrir qui hi ha darrere d'aquestes malifetes i gaudir d'una lectura extraràtica que us farà estar ben atents de la primera fins a l'última pàgina, no us perdeu la segona entrega de la meva nova col·lecció Les aventures de Sherlocko titulada La marca del gat.

 

Podeu fullejar les primeres pàgines del meu nou ratseller de misteri clicant aquest enllaç! Espero que ho passeu tan rebigotudament bé llegint-la com jo vivint-la i escrivint-la!

 

I recordeu: no hi ha casos impossibles per a Sherlocko (i el seu curiós ajudant de bigotis arrissats)!

 

Un abraçada extraràtica

 

Geronimo Stilton

    Geronimo Stilton World
    Geronimo Stilton World
    Envia