Il Blog di Geronimo

Ja estem de vacances de Pasqua!

15 Abril 2022

Com teniu els bigotis, rosegadors?

 

Com diria l’oncle G, tinc el pelatge eriçat de tan emocionat que estic! De ben segur que sabeu per què, oi? És clar, perquè estem de vacances! No em malinterpreteu, rosegadors… M'agrada molt anar a l’escola, m’agrada tant com cruspir-me una fondue de formatge. Però gaudir del temps lliure i de l'arribada de la primavera… és extrarràtic!

 

Aquests dies de vacances de Pasqua els passaré a casa de l’oncle G. Li he demanat que em deixés escriure-us el post d'avui. Ha torçat una mica el morro perquè té moltes coses per explicar-vos, però finalment m'he sortit amb la meva…. I aquí em teniu! M'ha dit que us digui que la setmana que ve té alguna sorpresa preparada per a vosaltres. Què deu tenir entre potes? Escarritx! 

 

L'oncle G, des que ha arribat la primavera i el sol brilla més fort, està d'un humor immillorable. Us ho podeu creure que m'ha promès que em portarà a patinar al parc i que s'atrevirà a posar-se uns patins?! Serà divertidíssim!

 

A més a més, un altre dia m'ha ben promès que anirem a caminar junts per la muntanya amb Tea, Martin Gala, Trappy i l'amic del meu oncle, Hiena. Quines ganes tinc de respirar l’aire pur del bosc! El més extraràtic d’estar a la natura durant la primavera és observar com s'obren les flors i la nova vida del bosc. Tea portarà els seus prismàtics i la seva càmera de fotografia professional, així que podrem fer unes fotos increïbles! Tant de bo poguem veure alguna espècie curiosa d'ocell o de papallona!

 

El que més ganes tinc de fer durant aquestes vacances és preparar la mona de Pasqua amb l'ajuda de Martin Gala. El meu oncle i ell sempre s'estan gastant bromes, però Martin Gala, a part de ser molt bromista, és també un xef extrarràtic! Us dono la meva paraula de rosegador que cuina de primera!

 

Enguany hem decidit que construirem una deliciosa mona de xocolata amb la forma de l'edifici de l’Eco del Rosegador! Ja tenim fets els patrons de les parets i només ens quedarà per decorar les finestres, fer les portes, la xemeneia, les teules de la teulada... fins i tot tenim pensat fer els treballadors de la redacció i a l’oncle G de xocolata! És com fer una obra d'art! Una vegada estigui l'edifici acabat, el col·locarem damunt d'un pastís de bescuit i l'envoltarem de diversos ous de xocolata blanc, negre i amb llet. El colofó seran les plomes de colors. A que sona deliciós? 

 

I vosaltres, roesegadors, com passareu aquests dies de vacances? M'encantaria que m'ho expliquéssiu enviant els vostres comentaris al ratblog! Espero que ens veiem molt sovint per aquí durant aquest dies! 

 

Un abraçada extraràtica

 

Benjamí Stilton

Comentaris

  • Ahenfo

    Ahenfo

    Publicat el
    2022-04-18

    M'agradaria ,Pasqua

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia