Il Blog di Geronimo

La gruta de les estrelles

12 Gener 2022

Com teniu el vostre pelatge, rosegadors!

 

Desitjo que hagueu tingut un bon inici d'any i que la tornada al col·legi hagi estat extraràtica! Jo he tornat avui a la redacció del diari després d'unes merescudes vacances… Ser l'enviada especial de l’Eco del Rosegador és extraràtic, i també pot ser una mica esgotador! Efectivament, ho heu endevinat: sóc Tea i avui us escric des de la meva tauleta.

 

Ja tinc les piles carregades de nou després de les reunions familiars i les meves sortides a la muntanya. M'encanta respirar aire pur mentre faig exercici! Rosegadors, és importantíssim mantenir-se en forma per a la salut! Per això sempre li insisteixo al gandul del meu germà Geronimo que ha de fer més esport… encara que sigui sortir a passejar cada dia trenta minutets! Estic convençuda que vosaltres sí que feu exercici físic i teniu una vida tant activa com la meva.

 

Les meves amigues Tea Sisters també són molt esportistes. Bé, potser a alguna li agrada més l'esport que d’altres, però totes les noies practiquen alguna disciplina més o menys activa. Per exemple, a Cocó li encanta ballar, a Violet li agrada molt l'esgrima, Pam és aficionada als esports d'equip, Nicky surt a córrer pels voltants de la universitat de Ratfort, Paulina l'apassiona caminar per la naturalesa… i, a mi, ja em coneixeu: em torna boja fer surf al mar! 

 

Ara que penso en les onades i en el mar, m'ha vingut al cap l'última aventura de les meves estimades amigues… a Nova Zelanda! És un país súper exòtic situat a Oceania, format per dues illes enormes repletes de tresors naturals increïbles! 

 

Volcans, guèisers, ocells prehistòrics, tribus antiquíssimes, cucs que brillen en la foscor… Nova Zelanda és màgica!

 

Us ve de gust pujar-vos a bord del meu últim llibre La gruta de les estrelles, i descobrir al costat de les Tea Sisters antigues llegendes, grutes misterioses i un fòssil molt valuós que cal recuperar? 

 

Us dono la meva paraula de rosegadora que aquesta història situada a la inhòspita Nova Zelanda no us deixarà indiferent, rosegadors!

 

Que ho passeu de bigotis amb aquesta lectura!

 

Una extraràtica abraçada

 

Tea Stilton

Comentaris

 • AsenTaran

  AsenTaran

  Publicat el
  2022-03-21

 • AsenTaran

  AsenTaran

  Publicat el
  2022-03-21

  i Love you

 • AsenTaran

  AsenTaran

  Publicat el
  2022-03-21

  te quiero

 • Ahenfo

  Ahenfo

  Publicat el
  2022-01-31

  M'agrada

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia