Il Blog di Geronimo

Viu una aventura nadalenca amb Geronimo!

24 Desembre 2021

Per mil formatges de bola!

 

Estic ben emocionat! Tan emocionat com aquella vegada en què vaig participar a un concurs internacional de degustació de formatges de bola en el qual havíem d'endevinar l'antiguitat del formatge tot observant el seu color i la seva textura, ensumant-lo i degustant el seu sabor…

 

Rosegadors, estic convençudíssim que sabeu per què estic tan eufòric, veritat?

 

Per descomptat! Heu encertat: perquè ja és Nadal! 

 

Enguany la família Stilton celebrarem el Nadal d'una manera ben especial. En lloc de reunir-nos amb tots els familiars i amics, hem decidit fer una trobada molt més íntima, exclusivament amb els parents més propers. És a dir, amb la meva germana Tea, el meu nebot preferit Benjamí, el meu cosí Martin Gala, la meva gairebé promesa Tenebrosa Tenebrax i un servidor. 

 

De fet, ara mateix estic ultimant la meva maleta perquè hem llogat una preciosa casa rural prop del Llac Garratibat, i allí passarem junts uns magnífics dies de vacances. Escarritx! Tot i que friso per ser a la muntanya i desconnectar de la ciutat, coneixent a la meva família, estic segur que no tindré ni un moment per a respirar! Tinc la intenció d’endur-me alguns llibres per llegir tranquil·lament al costat de la xemeneia, tapat fins als morros amb una manteta de llana per estar calentó com un torronet i escoltant espetegar les brases de la llar de foc. Creieu que em deixaran en pau alguna estoneta? Jo tinc l'esperança que sí!

 

M’ensumo que Tea haurà planificat una excursió a la neu, perquè m'ha dit que no m'oblidi per res del món de posar roba d’abrigar, uns guants ben gruixuts i les botes de muntanya dins la maleta. A més a més, fa uns dies la vaig sentir parlar per telèfon tot preguntant respecte al lloguer d'unes raquetes de neu… Segur que serà divertidíssim, però també em quedaré ben glaçat! Em jugaria la meva col·lecció d’encenalls de parmesà que Martin Gala aprofitarà la sortida a la neu per a llançar-me boles de neu als morros quan menys m'ho esperi… Se'm congelaran els bigotis! Sens dubte, el millor de l'excursió serà aixecar un ninot de neu extraràtic amb Benjamí!

 

Pel dia de Nadal prepararem tots junts un suculent menú en el qual no faltaran els formatges més deliciosos, les torradetes més cruixents i els dolços més extraràtics! I diria que Tenebrosa volia que, havent sopat, juguéssim a jocs terrorífics… quin cangueli! Jo prefereixo cantar nadales, rosegadors!

 

Parlant de jocs, avui tinc per a vosaltres un regal nadalenc extraràtic! Està relacionat amb el divertidíssim joc de creació de vinyetes de la pàgina web que es diu Viu una aventura! Durant totes les vacances de Nadal, tindreu a la vostra disposició nous fons i noves disfresses per als personatges inspirats en l'hivern i Nadal. D’aquesta manera podreu crear aventures extraràtiques inspirades en aquesta meravellosa època de l'any!

 

Què us sembla, rosegadors? Us ve de gust provar les noves opcions d’aquest joc? No perdeu més el temps i feu clic en aquest enllaç per a descobrir els nous fons i personatges disponibles, i comenceu a crear les vostres vinyetes nadalenques! 

 

Us dono la meva paraula de rosegador que us ho passareu de bigotis!

 

Aprofito per a desitjar-vos a tots un feliç Nadal!

 

Una abraçada del vostre amic

 

Geronimo Stilton

    Geronimo Stilton World
    Geronimo Stilton World
    Envia