Il Blog di Geronimo

Fem una crida a tots els escriptors de la web!

03 Febrer 2022

Estimats rosegadors,

 

Noteu fret als morros? Jo tinc les potetes congelades, els bigotis petrificats i la cua com un gelat de gel! Per mil volves de neu! Aquests dies fa un fred de mil bigotis a Ratalona, amiguets… i per molt que em vesteixi com una ceba no aconsegueixo entrar en calor! Brrrrrrrrrrr!

 

L'única cosa que em reconforta és quedar-me dins del llit, sepultat per unes quantes mantes, o prendre'm una infusió ben calenteta (gairebé bullint), o cruspir-me el contundent brou que prepara la tia Margarina. Però, és clar, diria que a l'avi Berenguer no li semblaria gens bé que m'absentés del meu lloc de director de l’Eco del Rosegador a causa de… tenir fred!

 

Així doncs, he decidit anar a treballar vestit amb el meu equipament d'esquí. Crec que a alguns veïns de la ciutat això els ha de semblar una cosa exagerada, perquè de camí a la redacció aquest matí, mentre intentava no ensopegar amb res ni amb ningú a causa de les ulleres entelades pel meu propi baf i la bufanda que em tapava els morros, m'ha semblat detectar algunes rialletes o mirades de sorpresa.

 

Però si jo vaig calentó, tant se val el que pensi la gent de mi, no creieu, rosegadors? La veritat és que aquest matí quan he entrat al metro (els carrers estaven absolutament glaçats i em feia por anar caminant, patinar i trencar-me una pota, així que he decidit agafar el transport públic), tan abrigat com anava, he començat a suar com un pollastre… Però no podia treure’m cap peça de roba perquè el meu equipament d'esquí és un mono que va de cap a peus, i sota només portava uns calçons tèrmics, una samarreta i els mitjons! Imagineu-vos quin espectacle, rosegadors…

 

El cas és que quan, per fi, he aconseguit arribar a la redacció, suat i gelat alhora, he pogut vestir-me amb la meva vestimenta habitual. Allà hi ha una calefacció excel·lent i, a més, Ratonila, tan eficient com és ella, m'estava esperant amb una deliciosa infusió al formatge blau importada de Suïssa. No sé què seria de mi sense la seva ajuda!

 

Quan m'he recompost, els he proposat als meus col·laboradors preparar una edició especial extraràtica de l’Eco del Rosegador amb alguns articles d'hivern. Els ha semblat una idea espaterrant! I m'han demanat que us demani que us poseu ara mateix en marxa per a enviar-nos els vostres millors articles inspirats en l'estació més freda de l'any! Feu click en aquest enllaç i comenceu a escriure!

 

Què us sembla la idea, rosegadors? Voleu participar d'aquesta edició especial d'hivern? Teniu fins al proper 18 de febrer per a enviar les vostres propostes! Escarritx! Fins i tot, podeu gaudir de l'activitat Crea la teva pròpia aventura amb els fons d’hivern!

 

Serà una edició que ens farà tremolar… però de l'emoció!

 

Una càlida abraçada del vostre amic

 

Geronimo Stilton

    Geronimo Stilton World
    Geronimo Stilton World