Il Blog di Geronimo

Ja són aquí els ratavars d'estiu!

06 Juliol 2021

Per mil formatgets!

 

Crec que m’estic fent gran, rosegadors! O potser és que sempre tinc els morros ficats dins d’històries extraràtiques? Sigui com sigui, el temps em passa ràpid com un llamp darrerament!

 

Recordo que, quan encara no m’havien nascut els pèls dels bigotis, l'avi Berenguer rondinava de valent cada cop que acabava el mes i havia de voltejar el full del calendari que tenia sobre la taula del seu despatx. Us donc la meva paraula de Stilton que es posava vermell com una tomaquera! Escarritx! I s’enfadava encara més si me’l quedava mirant amb cara de no entendre res…

 

Em deixava anar: “Geronimo, no siguis tan gandul i aprofita el temps per estudiar de valent! Un bon dia et miraràs al mirall i t’hauràs convertit en un ratolí de pelatge canós com el meu i ni llavors, que seràs vell, arribaràs a ser un digne director de l’Eco del Rosegador!”. L’avi Berenguer sempre ha estat un ratolí bastant rondinaire, estimats rosegadors, però em sembla que començo a entendre a què es referia…

 

Us explico aquesta anècdota perquè de bon matí he tret el morro per la finestra i el sol ja escalfava tant que hagués pogut fondre una llenca de formatge! Però si fa només uns dies havia de sortir amb rebequeta de casa… Per mil formatgets! Ja som a ple estiu, rosegadors! I amb l’estiu arriben les merescudes vacances escolars, els deliciosos i súper cremosos gelats de mascarpone (nyam!), les refrescants lectures a l’ombra d’algun arbre centenari, les extraràtiques capbussades a l'aigua i, per descomptat, els ratavatars especials i les ratemoticones d’estiu! És per llepar-se’n els bigotis, oi?

 

Escarritx! Sé que molts de vosaltres estàveu impacients perquè arribessin… Així que l’equip de la Redacció del Web i jo mateix, Geronimo Stilton, ens hem esforçat força per posar-los en línea quan abans millor. D’aquesta manera, en podreu gaudir durant les pròximes setmanes!

 

Així doncs, a partir d'avui, ja podeu vestir el vostre ratavatar amb la roba estiuenca que més us agradi o escollir un fons d’allò més refrescant! Escarritx! Podeu canviar-lo tantes vegades com vulgueu! Et ve de gust ficar el morro per veure totes les opcions que tens al teu avast? Pots fer clic aquí i descobrir-los immediatament! Tens tot l'estiu per jugar amb ells!

 

A més, no us oblideu d'acompanyar els vostres comentaris i articles amb les ratemoticones estiuenques que també teniu disponibles! Entre tots vestirem nostra comunitat de ratolins amb els colors més divertits i refrescants de l’estiu!

 

Passarem unes vacances d'estiu extraràtiques plegats! Us en dono la meva paraula de rosegador!

 

Feliç estiu a tots!

 

El vostre amic

 

Geronimo Stilton

Comentaris

 • benny topetta 2012

  benny topetta 2012

  Publicat el
  2021-11-28

  sono italia

 • Juny

  Juny

  Publicat el
  2021-07-28

  sono españa

 • Topizia formaggiosa

  Topizia formaggiosa

  Publicat el
  2021-07-13

  Sono italia 

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World