Il Blog di Geronimo

Missió Pirates. Viatge en el Temps 12

14 Juny 2021

Per mil formatgets!

 

Que la meva és una de les feines més boniques del món és innegable, rosegadors! Explicar històries de bigotis, escollir les fotografies que il·lustraran els articles, pensar el titular adequat per a la portada… Tot això és realment extraràtic! Però ser el director del Eco del Rosegador, el diari més famós de l'Illa dels Ratolins, pot arribar a deixar-te ben fos! A vegades tinc tantes coses a fer que només puc rosegar un bocinet de formatge a l'hora de dinar… Així que quan cau la tarda la meva panxa fa rau-rau com un vaixell de gats pirata!

 

Que per què us explico tot això, us pregunteu? Ho entendreu tot seguit, us en dono la meva paraula de Stilton! 

 

La història que avui vull explicar-vos va passar precisament un dia d'aquests tan llargs com una mortadel·la. M'havia quedat tot sol a la redacció, els meus companys havien marxat ja cadascú cap a casa seva, i l’estómac el tenia buit com un forat de gruyère… Estava esperant que arribessin els meus nebots Benjamí i Trappy per a anar a sopar plegats a la Central dels Entrepans, un restaurant nou de Ratalona on hi preparen uns deliciosos (i gegantins) entrepans de formatge cuit a la graella. Mmmmm! 

 

No veia l'hora de marxar quan va arribar Tenebrosa al meu despatx. La meva (quasi) xicota volia que l'ajudés a enganxar uns cartells de la seva agència matrimonial, així que els meus nebots van encarregar els entrepans per telèfon i ens hi vàrem posar de quatre grapes. El millor de la meva família és que aconsegueixen que allò més normal esdevingui extraordinari!

 

L'assumpte se'ns va complicar una micona i de penjar cartells… vàrem acabar viatjant en el temps! Sí, sí, ho heu llegit bé, rosegadors. Concretament, vàrem traslladar-nos a l'època dels pirates i dels corsaris! Quin cangueli! 

 

I és que resulta que el laboratori d’Espatotxí es veia amenaçat per una mona entremaliada que provenia del passat. Així va començar per a nosaltres, els Stilton, una nova aventura per retornar la mona de seguida cap a casa seva, al segle XVI!  Presoners dels pirates i forçats a resoldre enigmes, vàrem haver d'afrontar mil perills!

 

Va ser un viatge trepidant que ens va deixar bocabadats i sense respiració! Us ho ben asseguro!

 

Esteu llestos per a salpar amb mi a bord de l’Udolador, el vaixell pirata? No us perdeu el meu nou ratseller Missió Pirates. Viatge en el Temps 12! Podeu llegir-ne un fragment clicant aquest enllaç!

 

Serà una aventura de bigotis, paraula de Stilton!

 

Una abraçada extraràtica del vostre amic.

 

Geronimo Stilton

Comentaris

 • Juny

  Juny

  Publicat el
  2021-07-28

  esto es igual que la española solo que en otro idioma lulu!!

 • Astur1313

  Astur1313

  Publicat el
  2021-06-18

  Jejjejej

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia