Il Blog di Geronimo

Tuf de rata de claveguera

16 Juliol 2021

Estimats rosegadors,

 

Estic absolutament emocionat! Tant com quan vaig degustar per primer cop un trosset de formatge gorgonzola! Avui vull presentar-vos una novetat extraràtica que n’estic convençut us farà llepar-vos els bigotis!

 

Anem a jugar una mica amb la imaginació, rosegadors. Imagineu-me amb un caparrot com un formatge de bola, amb els ulls sortits i el morro gegant, i en dues dimensions. Quin espectacle! Per mil formatgets! Doncs precisament d’aquesta manera em podreu veure a la meva nova novel·la gràfica Tuf de rata de claveguera! Ara les meves aventures també arriben al meravellós món del còmic de la ma d’aquest divertit llibre ple de color, humor i situacions d'allò més absurdes.

 

Us donc la meva paraula de què us farà riure de valent!

 

Tots els fans de les novel·les gràfiques gaudireu com un ratolí golafre a un celler de formatges amb aquesta història extraràtica: juntament amb el meu millor amic Xafarot baixarem a les clavegueres de l'Illa dels Ratolins per intentar esbrinar d’on ve un tuf insuportable que ha envaït tota la ciutat. Quin fàstig!

 

Us convido a submergir-vos en el fabulós món del còmic amb aquesta nova lectura, perfecta per a les vacances d'estiu! 

 

Escarritx! A més, us vull proposar un repte extraràtic: deixar-vos emportar per la fantasia i la creativitat per crear la vostra pròpia tira còmica protagonitzada pels personatges Stilton i enviar-me-la a través de la secció Crea la teva pròpia aventura amb Geronimo! Les propostes més originals que rebem durant els pròxims dies seran publicades al Ratblog! 

 

Què us sembla, rosegadors? Celebro que us animeu!

 

Un abraçada extraràtica

 

El vostre amic

 

Geronimo Stilton

Comentaris

 • Topo Avatar

  Orejas

  Publicat el
  2021-07-21

  Segur que es molt xulo.

 • Topo Avatar

  Orejas

  Publicat el
  2021-07-21

  Segur que es molt xulo.

 • Topo Avatar

  Orejas

  Publicat el
  2021-07-21

  Segur que es molt xulo.

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World