Il Blog di Geronimo

Ja ho teniu tot a punt per a la tornada a l’escola?

07 Setembre 2021

Hola, hola, rosegadors!

 

Com esteu? Com va el vostre pelatge? Desitjo que hàgiu passat unes vacances d'estiu tant extraràtiques com les meves! Han estat per llepar-se’n els bigotis! I és que, com no podia ser d'una altra manera, hem viscut un munt d'aventures en companyia de l'oncle G i de la resta de la família Stilton!

 

Crec que el meu oncle volia gaudir d’unes vacances relaxants… i pel que sembla ha tornat a la redacció de l’Eco del Rosegador més estressat del que se’n va anar! Escarritx! Bé, això diu ell, però jo el conec millor que ningú i, en el seu rostre, hi puc veure que, en realitat, s'ho ha passat de bigotis! 

 

Us pica el morro de curiositat, amiguets? M'aposto un formatget a què és així! 

 

Aquest estiu hem fet de tot: un dia vàrem fer submarinisme per a veure de prop els peixos de colors i els bonics coralls del mar de l’Illa dels Ratolins. Hauríeu d’haver vist la cara d’espant de l’oncle G quan ens vàrem creuar amb un tauró balena! Era E-NOR-ME! Jo crec que mida fins I tot més que algunes de les cases de Ratalona!

 

Un altre dia vàrem volar amb globus aerostàtic… Us dono la meva paraula de ratolinet que vàrem haver de buscar a l’oncle per tot l’apartament, ja que quan va sentir que Tea deia que la previsió meteorològica per a aquell dia era de bastant de vent, es va posar pàl·lid com un formatge fresc i va sortir disparat com un llamp! 

 

Al següent dia, en Martin Gala va proposar que participéssim en el concurs gastronòmic que se celebrava a la vil·la del costat. Consistia a engolir tantes pizzes al formatge com poguessis! L'oncle G va respirar alleugerit i va dir que, a la fi, hi havia un pla que li encaixava. Però el pobre, quan portava tres pizzes cruspides, es va posar verd com un formatge florit i va haver de córrer al lavabo! Va estar un parell de dies prenent només infusions de camamilla…

 

Del que sí que vàrem gaudir tots plegats va ser d'una sessió de pintura a l'oli en plena natura. És veritat que vàrem haver de matinar per a poder veure la sortida del sol des del cim de la muntanya, però va valer moltíssim la pena! L'oncle va pintar un quadre extraràtic! I jo el vaig ajudar, passant-li els colors que necessitava. Ens ho vàrem passar de bigotis! Em sembla que fins i tot, en G es va emocionar tot observant les tonalitats vermelles, taronges i ocres del cel… M’encanta la seva sensibilitat!

 

Escarritx! I ara ja estem de tornada a la ciutat de Ratalona. Aquesta tarda he quedat amb els meus amiguets i amiguetes de l’escola. Quines ganes tinc de jugar amb tots ells! Ja queda ben poc per tornar a classe. I com em dic Benjamí Stilton que em vibren els bigotis de l’emoció! Ja ho tinc tot preparat des de fa uns dies: els llibres de text, els quaderns, l'estoig i la motxilla…

 

I vosaltres, rosegadors, ho teniu tot a punt per a tornar a l’escola? En teniu tantes ganes com jo? M'encantaria que m'expliquéssiu com us esteu preparant per a tornar a classe! I com esteu aprofitant aquests darrers dies de vacances!

 

Que tingueu tots una feliç i extraràtica tornada a l’escola!

 

Benjamí Stilton

Comentaris

  • MR.WI-FI

    MR.WI-FI

    Publicat el
    2021-10-20

    SI

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World