Il Blog di Geronimo

Aquest estiu fes la volta al món des de casa a l'estil Stilton!

10 Agost 2021

Benvolguts rosegadors,

 

Com esteu? Com va l’estiu? Desitjo que us ho estigueu passant extraràticament bé!

 

A mi m’agradaria poder dir-vos que estic tenint un estiu d'allò més relaxant, però… estic com un formatge ratllat! A banda d’estar ocupadíssim entregant els darrers reportatges per l’Eco del Rosegador abans de marxar de vacances i d'estar acabant d'escriure el meu pròxim ratseller (tinc moltíssimes ganes de què estigui publicat, no és per dir-ho, però serà extraràtic!)… també estic participant en els Jocs Olímpics de Ratalona, una competició extraràtica (però esgotadora) a la qual em va inscriure per sorpresa l’avi Berenguer, convençut de què m’havia de posar en forma amb una mica d’esport.

 

Així doncs, em sento més com una llenca de formatge fos que no pas un ratolí de debò! 

 

Potser direu que sovint em queixo de la meva mala sort, rosegadors… I teniu raó! Així que us dono la meva paraula de rosegador que intentaré ser més optimista, com el meu nebot Benjamí o el meu amic forçut Hiena. Ells sempre veuen el formatget mig ple! 

 

Precisament, aquesta nit, en arribar a casa després d’una llarguíiiiissima jornada d'entrevistes, redaccions, correccions i competicions de natació, atletisme i salt d’alçada, m'he refrescat el pelatge a la dutxa i m'he preparat un sopar lleugeret, que m'ha sentat de mil bigotis! Em sentia en pau i satisfet amb mi mateix! I és com bé diuen: qui fa el que pot no està obligat a més!

 

Així doncs, havent sopat, vaig consultar el meu correu electrònic a la tauleta quan, de sobte, em va arribar un missatge misteriós: “Té un nou record a la seva galeria”. Vaig fer un bot de l’esglai! Evidentment, la curiositat va fer que obrís el missatge… Us dono la meva paraula de Stilton que el que hi vaig veure em va fer traslladar en el temps i en l’espai, rosegadors! 

 

Per mil formatgets! Era una selecció de fotografies de TOTS els meus viatges extraràtics i missions al voltant del món! Que espaterrant! Vaig passar tota la nit repassant les fotos i recordant les aventures extraràtiques que vaig viure acompanyat dels meus amics! 

 

Per exemple, quan vaig veure la foto de les enormes estàtues de pedra de l'Illa de Pasqua, em va venir al cap aquell viatge tan exòtic per a cercar la meva germana Tea, que hi havia anat per trobar-hi l’antic tresor de Rapa Nui; també em vaig posar a riure i a suar de valent tot recordant la competició de supersurf a la que vaig haver de participar a l'illa de Hawaii per desemmascarar el lladre d'un preciós collaret; i fins i tot vaig sentir repicar els tambors dins del meu cap d'aquella ocasió en què vaig recórrer l’Àfrica, des del desert del Sàhara fins a les cascades Victòria, una aventura d'allò més emocionant en la qual vaig conèixer moltíssims amics nous!

 

Mirar fotografies és una meravellosa manera de viatjar sense moure’s de casa, rosegadors! Ho heu provat mai? Aquest estiu us convido a viatjar al mode Stilton! És a dir, fer la volta al món des de casa vostra tot ficant el musell en alguna de les meves lectures extraràtiques

 

Si durant aquestes vacances us ve de gust viatjar amb mi, en aquest enllaç hi trobareu els fragments d'alguns dels meus ratsellers més viatgers: El tresor de Rapa Nui, Ai, ai, ai, quina aventura a Hawaii! i Un ratolí a l’Àfrica. És una lectura que us farà llepar-vos els bigotis!

 

Us animeu a pujar a l'avió de la imaginació Stilton?

 

Un abraçada extraràtica del vostre amic 

 

Geronimo Stilton

    Geronimo Stilton World
    Geronimo Stilton World
    Envia