Il Blog di Geronimo

El fantasma del Colosseu

16 Setembre 2021

Benvolguts amics rosegadors,

 

Us ve de gust ficar els bigotis en una nova i trepidant aventura extraràtica? Voleu donar-li un cop de ma a l'agent secret Zero Zero G, és a dir, a mi, Geronimo Stilton, a fi de resoldre un misteri esgarrifós? Us atreviu a explorar el Colosseu de Roma per a desemmascarar el fantasma d’un gladiador que amenaça el monument i que té aterrits a tots els visitants? 

 

Cal fer alguna cosa perquè cap turista vol visitar ja el Colosseu romà! 

 

Heu de saber que a mi m'espanten especialment els gladiadors. Són ratolins molt forts que lluiten cos a cos en combat… I jo sóc un ratolí flonjo com un mascarpone! Prefereixo usar la dialèctica i la intel·ligència per a les batalles. Però, per mil formatgets de bola, funcionarà això amb el fantasma d'un gladiador que es passeja per aquest lloc amb tanta història?

 

I pensar que tota aquesta història extraràtica va començar amb l'arribada d'un misteriós sobre de color formatge a la redacció de l’Eco del Rosegador… Qui m'anava a dir que acabaria enfrontant-me a un personatge similar!

 

Si sentiu que els bigotis us vibren d'emoció, no us perdeu la meva nova aventura El fantasma del Colosseu, que ja podeu trobar a les llibreries! Si voleu anar obrint boca, en aquest enllaç podeu ficar el morro en les primeres pàgines de la meva nova i extraràtica aventura com a agent Zero Zero G. 

 

Us en llepareu els bigotis i els contrabigotes, paraula de Stilton!

 

De Geronimo Stilton

Comentaris

  • EUDALT GERAMI STILTON

    EUDALT GERAMI STILTON

    Publicat el
    2021-11-02

    MERGADEN MOLT LAS TEBES AVENTURES I LA TEBA VIDA

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia