Il Blog di Geronimo

Geronimo està de gira a Barcelona!

07 Juny 2022

Per mil formatges de bola!

 

Benvolguts rosegadors, avui us porto una notícia extraràtica que us farà saltar d'un bot d'alegria!

 

Ara mateix us escric des de l'aeroport de Ratalona. Estic assegut a la saleta d'espera de la porta d'embarcament amb una maleteta a les potes, la meva motxilla amb quaderns i bolígrafs, i l'ordinador portàtil, des del que us escric en aquest precís moment. Feia molt que no agafava un avió i estic entre nerviós i emocionat!

 

Com bé sabeu, no m'agrada gaire volar. I normalment, la nit abans d'un viatge em costa adormir-me i no deixo de donar voltes i més voltes al llit. El resultat: l'endemà quan em llevo tinc la cara i els ulls inflats com un formatge de bola!

 

Però aquest cop em sento un xic diferent: tinc més il·lusió que no pas cangueli! Us dono la meva paraula de rosegador! I és que no prenc un avió per anar a viure una aventura extraràtica (i esgarrifosa) amb la meva germana Tea, ni a visitar un paisatge exòtic (i perillós) amb el meu amic Hiena.

 

En aquesta ocasió viatjo sol i estic feliç de fer-ho. Sabeu a on vaig, rosegadors? Em dirigeixo a Barcelona, on estaré signant llibres aquest cap de setmana i el proper! Estic de gira per diferents localitats i ara aterro a la Ciutat Comtal i rodalies. Escarritx! Friso per veure'us els bigotis!

 

Aquest dissabte 11 de juny estaré signant llibres a Vilanova i la Geltrú. I el dissabte 18 de juny estaré a Barcelona per fer-me fotos amb vosaltres i signar-vos els ratsellers que vulgueu!

 

Trobareu tota la informació detallada dels horaris i ubicacions a l'apartat Rabioses novetats i Esdeveniments Ràtics. Si per casualitat esteu allà durant aquelles jornades, no oblideu a venir a saludar-me! M'encantarà veure-us els bigotis I el pelatge!

 

Ups! Estan cridant l'embarcament del meu pròxim vol...

 

Ens veiem molt aviat!

 

Una abraçada extraràtica del vostre amic

 

Geronimo Stilton

Comentaris

 • La nena de les mil-i-una rises

  La nena de les mil-i-una rises

  Publicat el
  2022-06-27

  Quina ratemocio! segur que et vindre  a veure, ja m'han dit que si!
   Fins d'aqui poc Geronimo!

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia