Il Blog di Geronimo

Ha arribat l'estiu i, amb ell, també les vacances!

30 Juny 2022

Estimats rosegadors,

 

Com van aquests primers dies de vacances d’estiu? Us heu remullat els bigotis a la platja o a un riu? Heu tret bones notes aquest curs? Em jugaria la meva col·lecció sencera d’encenalls de parmesà que heu tret unes notes excel·lents!

 

El meu nebot Benjamí està eufòric perquè aquests dies en els quals ja no ha d'anar a escola està assistint a uns campaments d'estiu en els quals aprendrà moltíssimes coses de l'entorn natural. A part, és clar, que ho passarà de bigotis amb els seus amiguets i amiguetes! Qui pogués tornar a ser un ratolinet per a gaudir tant de l'estiu com ell… i com vosaltres, rosegadors!

 

En aquests campaments d’estiu extrarràtics, està previst que facin algunes sortides al bosc per a conèixer els diferents tipus d'arbre que existeixen, així com reconèixer la seva edat, com es comuniquen i s'ajuden entre ells, els beneficis que ens aporten, etc. I és que vosaltres sabíeu que gràcies als arbres, que absorbeixen el CO₂ de l'atmosfera, podem respirar millor? I que és a través de les seves fulles que s'alimenten? A més, sota la seva ombra podem refugiar-nos de la calor asfixiant de l'estiu! Són uns éssers vius extraordinaris!

 

Benjamí i els seus companys també tindran temps lliure per a banyar-se a la piscina, una cosa que al meu nebot li encanta! Us diria que fins i tot més que menjar-se un bon entrepà de formatge. Sempre que anem a una piscina, s’entreté esquitxant-me els bigotis amb l'aigua! Escarritx! Estic convençut que a vosaltres, rosegadors, us agrada tant com a ell remullar-vos a la piscina del vostre poble, ciutat o comunitat. Oi que no estic equivocat?

 

Quan torni dels campaments d'estiu, tota la família Stilton marxem de vacances. Encara no sé quin serà el destí, perquè com sabeu és la meva germana Tea qui s'ocupa d'organitzar l'escapada estiuenca. Ja tremolo!

 

Creieu que aquest cop haurà llogat un veler per navegar per l'oceà Ràtic a la recerca de tresors secrets a illes paradisíaques? O tindrà pensat sobrevolar amb globus aerostàtic tota l'Illa dels Ratolins? Potser té preparada una autocaravana tot terreny per a recórrer de nord a sud algun continent poc explorat? O més aviat ens portarà de viatge a altres regnes, temps o, per què no, galàxies?

 

Sigui el que sigui, estic convençut que serà una nova i extrarràtica aventura!

 

De moment, vull desitjar-vos a tots un feliç estiu extrarràtic!

 

 El vostre amic que us estima

 

Geronimo Stilton

    Geronimo Stilton World
    Geronimo Stilton World
    Envia