Il Blog di Geronimo

Els guardians del Regne de la Fantasia

11 Novembre 2021

Benvolguts rosegadors,

 

Encara em vibren els bigotis de l’emoció!

 

He tornat fa ben poquet d’un meravellós i nou viatge al Regne de la Fantasia i estic d’allò més neguitós per explicar-vos-ho tot amb pèls i senyals!

 

Com bé sabeu, la pau havia tornat a triomfar en les terres de la Fantasia després que la jove princesa Alina hagués recuperat la seva corona i el tron. Escarritx! Però no tot havia sortit com dèien les profecies: una nova amenaça estava començant a posar en perill aquest equilibri. I és que la Gran Grisor, amb el seu temible exèrcit dels Invisibles, s'estava estenent i representava una seriosa amenaça per al Regne i tots els éssers fantàstics que habitaven les seves terres i les seves històries…

 

Així va començar la meva nova missió com a Cavaller Sense Màcula i Sense Temença! Havia d'enfrontar-me a la Gran Grisor per a defensar els bells colors de la Fantasia i retornar la pau i l'alegria al regne! I així, acompanyat per la princesa, el seu fidel domador de dracs i dos aliats inversemblants com el Capità Garfi i la Bruixa de l'Oest, va ser com vaig viure aquesta extraràtica aventura. Sí, rosegadors, heu llegit bé, el súper enemic de Peter Pan i la pèrfida bruixa del Mag d’Oz ens van acompanyar en aquesta perillosa missió perquè volien enfrontar-se al dolent que els estava fent ombra!

 

Per mil formatgets! Va ser una aventura extraràtica!

 

Si voleu saber-ne més, no us perdeu Els guardians del Regne de la Fantasia, el meu catorzè viatge, que ja està disponible en les llibreries i del qual podeu llegir-ne un fragment en aquest enllaç

 

A més, en aquest nou espectacular ratseller descobrireu a què fa olor l'encanteri de Merlí i la ferum de la Gran Grisor, dos nous tufs, així com gaudir de la lectura de dues històries extra i una cuidada presentació!

 

La diversió està assegurada al formatge!

 

Us en donc la meva paraula de Geronimo Stilton

    Geronimo Stilton World
    Geronimo Stilton World
    Envia