Il Blog di Geronimo

Un somni a pas de dansa

25 Novembre 2021

Estimats rosegadors,

 

Sabíeu que ballar és confiar?

 

En l'espai, en el teu cos, en els teus moviments. Ballar és deixar-se portar per l'energia que t'impulsa des de dins, que et fa fer piruetes, girs i passos que ignoraves que sabies fer. És una cosa màgica!

 

Tot això m’ho expliquen les Tea Sisters, que són grans aficionades a la dansa clàssica! Els encanta ballar i practicar coreografies! Sobretot, a Cocó, que camina com si ballés! A mi, personalment, m'agrada més escalar muntanyes, tacar-me de fang en una expedició per fer-li una fotografia a un animal exòtic o participar a un campionat de surf al mar. No sóc gaire àgil ballant… Però reconec que quan veig a les meves amigues ballar o anem juntes a un espectacle de dansa clàssica, se m'estarrufa el pelatge de l'emoció! És espaterrant! I bellíssim!

 

Sé que hi ha molts rosegadors d'aquesta comunitat extraràtica que sou aficionats a la dansa clàssica. Escarritx! És per aquesta raó que avui escric aquesta entrada al ratblog! Està especialment dedicada a tots aquells rosegadors que estimeu la dansa o que teniu interès a saber-ne més: avui vull presentar-vos un nou llibre de les Tea Sisters que us farà llepar-vos els bigotis! 

 

Es titula Un somni a pas de dansa, i gràcies al curs de dansa clàssica que la professora Plié ha organitzat a Ratford, tots aprendrem els secrets d'aquesta fascinant disciplina… I, entre piruetes i salts, descobrirem talents amagats!

 

Si et crida l'atenció, et convido a ficar el morro al primer capítol del llibre en aquest enllaç!

 

Estic convençuda de què les meves amigues es posaran súper contentes si envieu comentaris al ratblog compartint tot allò que us vingui de gust sobre el tema del ball: per exemple, si us agrada ballar, si practiqueu algun tipus de dansa i quin estil, si sou aficionats a la dansa clàssica com les Tea Sisters, si preferiu les danses urbanes, etc...

 

Estic impacient per conèixer-vos una miqueta més!

 

Un abraçada extraràtica de la vostra amiga

 

Tea Stilton

    Geronimo Stilton World
    Geronimo Stilton World
    Envia