Il Blog di Geronimo

Atrapat... al museu!

24 Març 2021

Benvolguts amics rosegadors,

Per mil formatges de bola! Necessito la vostra ajuda!

Escarriiitx! M'he quedat atrapat al museu de Ratalona, entre mòmies, sarcòfags i tresors provinents de l'antic Egipci… És de nit i tot em fa una por esgarrifosa! Per mil mozzarelles, què podria fer?! 

Les peces exposades són extrarràtiques i molt molt valuoses… Per això, per a protegir-les, el meu amic el professor Volt (que és un científic amb molt de talent) ha inventat un sistema de seguretat ultramodern dificilíssim de desactivar. Escarriiiitx! I jo, que estava esbalaït mirant l'exposició, encara no sé com m'he quedat tancat al traster de l'ala oest del museu... i no hi ha manera que pugui obrir la porta!

Com és possible? Amb un plànol del museu, algunes pistes i el vostre ajut, intentaré trobar la sortida abans que es faci de dia!

Donant-li voltes i voltes al caparró, he tingut una idea de mil bigotis: escriure una escape book! Sabeu com funciona, rosegadors? És un llibre d'aventures però que no es llegeix de principi a fi… És necessari moure's entre les pàgines cap endavant i cap endarrere per explorar el museu i trobar les pistes i els objectes que m'ajudaran a esbrinar com sortir d'aquí!

El títol del meu nou llibre: Atrapat… al museu! 

Esteu preparats per donar-me un cop de ma en aquesta aventura? Compto amb el vostre enginy, rosegadors!

Una abraçada extrarràtica del vostre amic

Geronimo Stilton

    Geronimo Stilton World
    Geronimo Stilton World