Il Blog di Geronimo

Avui és el dia de la felicitat i comença la primavera!

20 Març 2021

Benvolguts trossets de gorgonzola,

 

Sabeu què celebrem avui? Avui és el dia internacional de la felicitat! A més a més, coincideix amb una de les dates més alegres de tot l'any: l'arribada de la primavera! Per mil formatgets! No em digueu que aquesta coincidència extraràtica no és per llepar-se’n els bigotis?

 

Per a celebrar-ho, m'he proposat dues coses: la primera, començar des d'avui mateix a posar-me en forma; la segona, fer cada dia alguna cosa, per petita que sigui, que m'ompli de felicitat. Escarritx… Penso en petits plaers, rosegadors, no en grans fites. I és que, precisament arran d'aquesta situació excepcional que estem vivint, molts de nosaltres hem descobert què importants són els detalls del dia a dia per ser més feliços… Esteu d'acord amb mi, rosegadors?

 

A mi, per exemple, fa llepar-me els bigotis preparar-me un bany d'aigua calenta en tornar a casa després d'un llarg dia de feina, seguidament d'un deliciós sopar i una estona de bona lectura. També em sento d’allò més feliç quan comparteixo temps tot jugant amb el meu nebot Benjamí, quan assaboreixo un trosset de formatge amb els ulls tancats, quan em desperto amb el cant dels ocells enlloc del despertador o quan escric la primera frase de la meva pròxima novel·la. ¡Es extraràtic!

 

Embriagar-me amb l’aroma d'una flor de primavera, observar com es desvetlla la ciutat o el silenci de la matinada són d’altres de les meves febleses. I és que, si faig un repàs de tot allò que fa que em fa sentir realment BÉ, la llista és infinita!

 

Al meu nebot se li dibuixa un somriure que fa bo de mirar quan se sent creatiu i es posa a dibuixar al seu quadern; la meva germana Tea és feliç si pot retratar el delicat vol d'una papallona amb la seva càmera fotogràfica durant les seves excursions a la natura; en Martin Gala, el meu cosí golafre, gaudeix com un rosegador a qui encara no han crescut els bigotis inventant delícies culinàries; i la meva xicota Tenebrosa Tenebrax confessa sentir-se súper feliç quan algú (o alguna cosa) aconsegueix causar-li esglai.

 

I a vosaltres, rosegadors, quines coses us omplen d'alegria i felicitat? 

 

Per mil formatgets! M’acaba de venir al caparró una idea extraràtica! A part de compartir quines coses us fan feliços enviant els vostres comentaris al ratblog, per què no escriviu també un article o feu una història del que representa per a vosaltres la felicitat? 

 

Llegir els vostres comentaris i gaudir de les vostres creacions és una altra de les coses que m'alegren el dia! Us dono la meva paraula de rosegador!

 

Que tingueu un felicíssim i extraràtic primer dia de primavera!

 

El vostre amic

 

Geronimo Stilton

Comentaris

  • Astur1313

    Astur1313

    Publicat el
    2021-03-21

    Holaaa

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia