Il Blog di Geronimo

A Barcelona amb un gran xef

15 Abril 2021

Benvolguts trossets de gorgonzola,

Ara que encara no es pot viatjar massa lluny, m'estic rosegant les ungles repassant les fotos dels meus últims viatges al voltant del món. Quines meravelles he tingut la sort de conèixer! Escarritx... I les que em queden per visitar i fotografiar! Tinc moltíssimes ganes de llançar-me de nou a l'aventura així que es pugui!

Ben al contrari que al meu germà Geronimo, m'encanta pujar-me a una moto o, millor encara, a un avió que em porti molt i molt lluny… M'estarrufo en la butaca, enganxo els bigotis a la finestra i em relaxo tot observant la terra des dels núvols. Per mil formatges de bola! Com em dic Tea Stilton que VOLAR és una de les meves activitats favorites! Sabíeu que sempre tinc una motxilla preparada per si haig de sortir per potes per a cobrir algun reportatge extrarràtic com enviada especial de l'Eco del Rosegador?

Les cinc noies del Club de Tea són també grans viatgeres, com jo… Per això som tan amigues! I justament avui volia parlar-vos d'una de les seves darreres aventures… a la ciutat de Barcelona!

Heu de saber que les meves cinc amigues van viatjar a la capital catalana i van quedar absolutament enamorades de la seva oferta cultural, de la seva arquitectura modernista, del seu ambient mediterrani i, per descomptat, del seu deliciós menjar. Precisament, estaven convidades a conèixer un famós restaurant de la ciutat per fer un reportatge quan se'ls va creuar davant dels morros un misteriós misteri… Si a això li afegiu les ganes que tenen aquestes noies de resoldre-ho tot… l'aventura està servida!

Esteu preparats per a conèixer la nova aventura A Barcelona amb un gran xef protagonitzada per les meves amigues del Club de Tea? Si teniu el pelatge encuriosit, podeu fer un cop d'ull al primer capítol!

Us en llepareu els bigotis! Paraula de Stilton, de Tea Stilton!

    Geronimo Stilton World
    Geronimo Stilton World
    Envia