Il Blog di Geronimo

Una notícia extraràtica per als artistes de la comunitat!

12 Febrer 2021

Hola a tots, rosegadors!

 

Com esteu?

 

Fa un munt de temps que no passava a saludar-vos pel ratblog: us he trobat moltíssim a faltar!

 

Escarritx!!! Disculpeu, ni tan sols m’he presentat com cal! Sóc Benjamin, el nebot preferit de Geronimo Stilton. Estic convençut de què ja m’havíeu reconegut els morros, oi?!

 

Com esteu celebrant aquest any la festa de Carnestoltes, amics meus? Ja heu disfressat el vostre ratavatar extraràtic? Com diria l’oncle G, jo m’ho estic passant per llepar-me els bigotis! 

 

Però avui no us volia parlar d’això… Com sabeu, també nosaltres els ratolinets de Ratalona passem molt de temps a casa nostra. I això ens dóna molt de marge per entretenir-nos, sobretot, els caps de setmana! Els dissabtes i els diumenges em llevo tard (m’encanta sentir-me com una llenca de formatget fos dins del llit), faig els deures de l’escola i si puc dono un cop de pota amb les tasques de casa o surto a fer una volteta pel barri. Els matins em passen volant!  

 

I així, a la tarda, tinc tot el temps lliure del món per dedicar-me als meus passatemps preferits! A vegades, no puc treure els morros d’una lectura extraràtica; d’altres, em distrec veient els meus dibuixos animats a la televisió o jugant amb la tauleta; o potser truco algun amiguet per telèfon per saber com està…

 

La tarda de l’altre cap de setmana, per exemple, estava endreçant la meva habitació quan vaig trobar el meu antic maletí de dibuix i pintura amb llapis de colors, retoladors, aquarel·les, ceres i folis enormes per dibuixar i escriure les meves pròpies històries! Per mil formatgets! Feia moltíssim temps que no el feia servir! 

 

Deixar-me endur per la imaginació i la fantasia, i alliberar tota la meva creativitat és el passatemps més divertit que existeix! De ben segur que estareu d'acord amb mi, oi?    

 

Aquella nit li estava explicant a l’oncle G com havia transcorregut la meva tarda entre pinzells quan, de sobte, se’ns va ocórrer una idea extraràtica… La vàrem compartir amb els nostres amics de la Redacció de la Web, i ara sóc aquí amb una extraordinària notícia per donar-vos, que espero que us faci vibrar els bigotis!

 

Si a tu també t’agrada fer servir la teva imaginació i creativitat per dibuixar i crear històries, sens dubte, aquesta és la notícia que estaves esperant: ja pots gaudir de la nova versió de l’activitat Crea la teva pròpia aventura amb Geronimo que acabem de posar en línea! Hi ha moltíssims fons i personatges nous, i a més a més la podràs fer anar també des de la teva tauleta o el teu telèfon mòbil!

 

A més, com a l'anterior versió, també podràs continuar incloent el teu ratavar a les vinyetes per viure aventures de bigotis al costat dels teus personatges favorits del món de Geronimo Stilton!

 

Si estàs rosegant-te les ungles de les potes per començar a dibuixar, pots fer clic aquí per a iniciar la teva aventura! Estem impacients per veure tots els vostres nous dissenys!

 

Ah! I no us oblideu tampoc d’enviar-nos els vostres comentaris de si us ha agradat aquesta sorpresa! 

 

El vostre amic

 

Benjamin Stilton

    Geronimo Stilton World
    Geronimo Stilton World
    Envia