Il Blog di Geronimo

Arriba al web la festa més divertida de l'any!

02 Febrer 2021

Estic molt emocionat, extra content, fins i tot diria que eufòric! 

 

Yiiiip yiiiip… Disculpeu-me, amb tanta emoció m’he oblidat de saludar-vos com cal. Avui sento la mateixa energia que un ratolinet golafre en un bufet lliure de formatges! Però deixeu-me que us ho expliqui, rosegadors, i molt aviat entendreu el perquè de tot plegat. 

 

L'altra tarda, aprofitant que estava a casa i que ja havia lliurat els últims capítols del meu pròxim ratseller, vaig voler endreçar la calaixera del meu despatx. Us confesso que em feia una mandra enorme, doncs no m'agrada llançar a la brossa papers vells perquè sempre penso que potser un altre dia em poden fer falta. Però no podia continuar amb el despatx tant desordenat, així doncs em vaig arremangar les potes i vaig començar a classificar un per un els papers que s’hi havien anat acumulant.

 

Antics informes, notes preses durant les entrevistes, esbossos de llibres ja publicats, reportatges que van ser finalment descartats… Us donc la meva paraula de rosegador que vaig trobar-hi de tot! La sorpresa més gran, però, me la vaig endur quan em vaig topar de morros amb les fotografies dels meus viatges pel món. Ah! Qui m'anava a dir que trobaria tant a faltar pujar-me a un avió! Amb la por que em fan les altures!

 

Tot mirant-me aquelles fotografies, el que més em va cridar l'atenció va ser que, en tots els viatges, almenys en una foto apareixia vestit amb el vestit típic del país que havia visitat. Em vaig veure de nou engalanat amb un quimono japonès, amb un barret mexicà, amb una màscara veneciana, amb uns esclops holandesos, amb una camisa de cowboy d’Amèrica del Nord, amb un collaret de flors hawaià… Allò semblava Carnestoltes!

 

Per mil formatgets! De sobte, vaig tenir una idea extraràtica: “Geronimo! S'acosta Carnestoltes, una de les festes més divertides de tot l'any! Aquesta ocasió no hi haurà ni viatges ni rues de Carnestoltes, però podem celebrar el Carnestoltes amb una gran festa… DIGITAL!”.

 

Ràpidament, vaig trucar per telèfon i vaig enviar missatges a tots els meus amics per explicar-los la idea que havia tingut i la resposta va ser extraràtica. Tots volen participar d’aquesta magnífica festa de disfresses a distància! Cadascun de nosaltres ens vestirem amb la nostra disfressa, ens connectarem amb els nostres ordinadors i farem xerinola cadascun des de casa nostra! Sí, sí, teniu raó en què no és exactament el mateix que celebrar el Carnestoltes amb la gran festa que fem cada any a Ratalona… Però el més important és compartir aquestes boniques ocasions junts, no trobeu, amics rosegadors?!

 

Precisament per aquest motiu, també he pensat a fer-vos una petita sorpresa: a partir d'avui, hi ha online els ratavatars i les raticones de Carnestoltes perquè celebrem tots junts, amb la nostra comunitat de ratolins, la festa més divertida de l'any!

 

Espero que us agradi la sorpresa, amics rosegadors! Yip yiiip! Si voleu fer-vos el vostre ratavatar extraràtic de Carnestoltes ara mateix, podeu fer-ho seguint aquest enllaç. També em farà vibrar els bigotis si m'expliqueu com passareu el Carnestoltes d’enguany i quina disfressa heu triat enviant-me comentaris al Ratblog!

 

Un abraçada extraràtica del vostre amic

 

Geronimo Stilton

    Geronimo Stilton World
    Geronimo Stilton World
    Envia