Il Blog di Geronimo

Un Sant Jordi de Bigotis, llibre més extraràtic de Sant Jordi!!

29 Abril 2014

Hola a tots, rosegadors!!

Avui tinc una notícia extraràtica!! Ahir em van explicar els amics de l'editorial que publica els meus llibres en català que 'Un Sant Jordi de bigotis' va ser el llibre més venut entre tots els rosegolectors de Catalunya!

Moltes, moltíssimes gràcies a tots! Espero que gaudiu del llibre i que us ho passeu molt bé llegint-lo i, com a mínim, us agradi tant com a mi m'agrada... com ho diria? Em cau molt bé la Ratèsia Ratalons de Ratmann, la directora de la Biblioteca de Barcelona!! I qui diu em cau molt bé diu... No us he d'explicar res més!

 

I ara, ratcull de premsa!! Últimament no paren d'arribar -i que bé que no paren d'arribar- articles a l'Eco del Rosegador dels millors rosegoredactors del món: vosaltres!!

 

clara

Text:
A la meva escola el secador de mans no les seca les abrasa


andreadr2002

Text:
Aquesta setmana a passat una cosa emocionant.A la meva ciutat per sant jordi s'ha fet una festa molt i molt gran i la nostra escola havia de fer una activitat. Haviem de fer una obra de teatre de Sant Jordi. Ens ho vam pasar molt bé. Però després em vaig caure de l'escenari i em vaig fer un esgins.

 

Millora't, Andrea!!


natis

Text:
roban un banco en Ratonia ,pero luego devuelben el dinero


Natalia

Text:
hooal em dic natalia me estic legin tot els teu conte de la fantassia


Espero que t'agradi, Natalia!!


pep toni

Text:
iavia una vegade un questei molt gran que i vivie un retuli molt elegre que se numia Pep retoni. Un dia va anar a visitarlo el seu emic,Geronimo Stilton.En Pep retoni li va di:Vols que comvida a un gelat de formaje i xeram una estona ?. Si! va di en Geronimo. Es 2 emics varen esta tot es cavespre rigent i en Geronimo li va conta un perei de ses seves eventures.


Rateta Bigplop

Text:
Hola em dic Rateta, Rateta Bigplop soc una noia molt maca


Benvinguda, Rateta Bigplop!


Cèlia i Roger Saborit

Text:
Han estrenat un llibre de mes de 500 acudits us en conto un ?
dos bojos es van clavant claus al cap per distreures una mica al cap d' una estona
un li diu a l' altre :que fa mal?
i l'altre li respon : home quant set escapa el martell una mica!!!!!!


lala

Text:
m'agrada molt els llibres de geronimo stilton però jo crec que els mes bonics son els del regne de la fantasia els tinc tots


marta artieda cao

Text:
sou supr guapus !!!!!!!!! adeu!


Moltes gràcies!!
I ara, un article de fons!


marimeri2002

Text:
Una gran gimnasta

Almudena Cid Tostado (Vitòria, 15 juny de 1980) és una ex gimnasta espanyola que va competir en la disciplina de gimnàstica rítmica i que va participar en quatre Olimpíades (1996-2008), sent l'única gimnasta rítmica al món que ha participat a quatre finals olímpiques .
Va ser guanyadora en la competició de gimnàstica rítmica dels Jocs Mediterranis de 2005. És la gimnasta que més vegades ha estat campiona d'Espanya en el concurs general de la categoria d'honor, amb 8 títols.
Creadora d'un element propi anomenat el Cid Tostado, un rodament de peu a peu en posició de espagat hiperextendido. Després de 21 anys de carrera esportiva, va abandonar l'esport professional.
Amb quants anys vas començar a fer gimnàstica rítmica?
Vaig començar a practicar gimnàstica rítmica als 7 anys a l'escola i més tard em vaig incorporaria al Club Beti Aurrera.
A quines Olimpíades as participat?
Atlanta 1996, Sidney 2000, Atenes 2004 i Pekín 2008
Com van ser les teves primeres Olimpíades?
Jo tenia 16 anys, la veritat és que durant la preparació inclús en els Jocs Olímpics recordo que era com una competició més, lo que volia era que la meva entrenadora al sortir del tapis em digues:”Ben fet”. Jo no m’havia donat compte de on havia estat fins quan vaig arribar al meu poble i tothom va sortir al carrer a donar nos la benvinguda.

On i quant va ser la teva ultima competició?
Va ser als Jocs Olímpics de 2008 a Pekín.
Com va ser la teva retirada a la gimnàstica rítmica?
Vaig pensar molt sobre la meva retirada , en el "quan " , " on" i "com" . Aquestes preguntes em van portar a aconseguir plantar amb 28 anys en la meva última final Olímpica . Volia triar moment i el lloc . I així va ser com a Pequín , dibuixant un cor i besant el tapís , em vaig acomiadar del que havia estat fins al moment la meva vida.


yoanna altisent i montes

Text:
A l' escola SANTA CREU d' Anglesola han selebrat Sant Jordi regalant llibres i roses an qui mes estimen de la clase.


vinin

Text:
Gerry pregunta-li a la teva germana Tea que quan sortira el llibre de les tea sisters cinc amigues i un lleo siusplau


albert

Text:
Es veu que fa 2 dies 1 casa es va incendia .
Va aver una guerra de holanda i escocia.


Ana Maria

Text:
OI me he portado mui bien oi ablaremos de los profes abezes lepones apodos como bieja , aburrido, calzones ...
por que en nuestro tiemo libre nos aburrimos somois ninyos en cada fallo ai que aprender pero ademas de tiemo libre azemos deberes i bamois al cole en el cole aprendemos cosas nuebas como fraccionar multiplicar ...
tambien en el cole nos enamoramos de alguen salis te pasan muchas casas como tu primera ruptura amigas que se van xicas nuebas cada dia aprendemos una cosa nueba iiii que no se nos olbide un sentimienti nuebo como amor alegria emozion nerbios tristeza ... lo mejor de la vida es que ai que disfrutarla como nada en el mundo i esto es todo per el periodica de :l'eco del rosegador fins a la proxima aeuuuuuuuuu


I de l'article de l'Ana María em quedo amb aquesta frase: "lo mejor de la vida es que hay que disfrutarla como nada en el mundo"


Així és! A gaudir de la vida i de la lectura!
Espero els vostres articles a l'Eco del Rosegador!!

    Geronimo Stilton World
    Geronimo Stilton World
    Envia