Il Blog di Geronimo

Sou fans de la sèrie dels Prehisto-rats? Esteu d'enhorabona!

05 Maig 2014

Hola a tots, rosegadors!!

 

Com han anat aquests dies de festa? Perquè heu fet festa, oi?

 

Sabeu com noto si teniu festa? No pareu d'escriure els vostres articles a l'Eco del Rosegador!! I això és simplement extraràtic!! No deixeu de fer-ho encara que tingueu deures!

Del que es tracta és que m'expliqueu i compartiu amb el món més rosegador les vostres experiències del dia a dia i els fets noticiables del vostre entorn més extraràtic!!

 

Encara estic recopilant els vostres rat-articles per fer el Ratcull de Premsa però és que... és que tinc una gran notícia per a tots vosaltres!!

 

Sou fans de la sèrie dels Prehisto-rats? Doncs com dic al títol del meu ratpost, esteu d'enhorabona perquè demà es publica el meu nou llibre Dinosaure que bada res enxampa!

Ja ho sabeu! Us fareu un fart de riure amb en Geronimo Stiltonut!!

 

Aquí teniu la sinopsi del llibre:

 

 

L’espectacle còmic més important de la prehistòria és suspès pel robatori de la copa, i el culpable és justament ell, Geronimo Stiltonut!

El nostre heroi haurà de demostrar la seva innocència, o tindrà molts problemes... de proporcions megalítiques!!!

 

 

Què us sembla? Té bona pinta? Sou fans de la col·lecció? Els teniu tots en aquest link: tots els llibres dels Prehisto-rats.

 

Vull conèixer la vostra opinió i també vull saber si demà anireu a buscar aquest nou llibre Stilton a la vostra llibreria. Expliqueu-m'ho als comentaris!

    Geronimo Stilton World
    Geronimo Stilton World
    Envia