Il Blog di Geronimo

Quina ratipàndria!!!

05 Febrer 2014

Hola a tots, rosegadors!

 

Avui hem fan mal els ulls només de mirar la pantalla on escric els meus articles per l'Eco del Rosegador. Tal i com us vaig explicar l'altre dia, tinc un maldecap anomenat mal de cap d'aquells que fan tremolar els bigotis. I fan tremolar els bigotis de fred!

Ja m'ho deia en Vinin al seu comentari a l'últim post -i tenia tota la raó del món!!-: No surtis a treballar quedat al llitet ben calentó i menjant cosetes calentones

 

Però ja sabeu que sóc una mica tossut... i no li vaig fer cas. El dia següent, amb el meu mal de cap, me'n vaig anar a la redacció a treballar en una exclusiva que tenia entre mans a l'Eco del Rosegador i a mesura que va anar passant el dia -a més, feia un dia de mil dimonis!- m'anava trobant pitjor, i pitjor, i molt pitjor, i pitjor, i... i de cop, em toco el front i... I ja sabeu què va passar, oi? Estava bullint! I no d'emoció!!

 

Me'n vaig anar cap a casa a seguir els consells de Vinin perquè, a més, havia de venir Benjamí a veure'm però com que no parava de cridar jo m'anava trobant cada cop pitjor, i pitjor, i molt pitjor, i pitjor, i... què més voleu que us expliqui?

Ara tinc el nas ple de mocs, un mal de cap que ha deixat de ser maldecap per ser una molèstia, mal d'orella i una tos d'aquelles que fa molt de soroll. És el que jo en dic una ratipàndria!!

 

Rosegadors, no sé gaire què fer. Ja m'he pres un analgèsic i un antitussiu... però no sé si hi ha algun remei natural per millorar aquesta situació. Que en coneixeu algun?

Espero les vostres suggerències, rosegadors!

 

Gràcies per l'ajuda!

    Geronimo Stilton World
    Geronimo Stilton World
    Envia