Il Blog di Geronimo

Quin maldecap això del mal de cap!

03 Febrer 2014

Hola a tots, rosegolectors!

 

Tnc un mal de cap que s'ha convertit en un maldecap bastant extraràtic! Si és que un maldecap pot ser extraràticament positiu, és clar...

Ja no sé ben bé què fer! Ahir vaig anar a córrer pels carrers de Ratalona -a fer una mica d'esport per no posar-me rodó com un formatge de bola- i quan vaig arribar a casa em vaig fer una dutxa, em vaig vestir i me'n vaig anar cap a l'Eco del Rosegador però...

 

Però un cop allà, atxum! Per tots els bigotis! Quina manera d'estornudar! I no parava i no parava i no parava... i atxís i atxàs, i atxim i atxàm!! No parava!

 

El fet és que la Tea em va dir: "sobretot, si has d'estornudar, tapat amb la part interior del braç!". Però jo no m'arribava al colze! Fins que em va dir "que no, cap de parmesà! l'interior del braç!!". En resum, que quan havia d'estornudar m'havia de posar la ma al clatell passant el braç per davant del nas. Escarritx! Tot molt complicat!!

 

I què vaig fer? Doncs vaig fer el que em sembla que era més sensat: anar-me'n cap a casa a mocar-me sense parar i estar a prop de la meva estufa, fer una sopa de caldo de galets amb formatge i passar la nit tranquil·lament per poder estar en forma avui... però nanai! No hi ha hagut manera!

 

Aquest matí m'he llevat amb un mal de cap que s'ha convertit en un maldecap! Havia de fer un munt de coses! Seguir organitzant la Biblioteca de la meva web, provar els nous nivells dels jocs de la secció Juga, mirar els articles dels meus rosegoredactors... i no he pogut fer res de res!! Un mal de cap terrorífic!

 

 

Ajuda, rosegadors!! Què creieu que em passa? Teniu algun remei per quan us trobeu així?

Necessito tornar a l'activitat!! Espero els vostres consells als comentaris!!

Comentaris

  • vinin

    vinin

    Publicat el
    2014-02-03

    No surtis a treballar quedat al llitet ben calentó i menjant cosetes calentones

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia