Il Blog di Geronimo

El Concurs del Teatre i la Fantasia us espera! Què esteu esperant?

05 Novembre 2012

Hola a tots, rosegoredactors!

 

Com ja sabeu, per celebrar la publicació del Setè Viatge al Regne de la Fantasia he posat en marxa un concurs extraràtic per regalar 4 entrades per veure del 6 al 9 de desembre el Musical de Geronimo Stilton!!

 

Encara no hi heu participat? És molt fàcil! M’heu de contestar aquesta pregunta per guanyar les 4 entrades pel Musical de Geronimo Stilton que regalaré:

 

 

A quin Viatge al Regne de la Fantasia apareix l’olor de xocolata, i com la definiríeu vosaltres?

 

 

Atenció! Heu de respondre bé la primera pregunta, però també la segona! Perquè el que em farà decidir qui és el guanyador, a més d’haver encertat el llibre, és la vostra definició d’aquesta olor!

 

 

Per participar, envieu la vostra respostaa partir d’avui i fins al 14 de novembre a l’Eco del Rosegador seguint aquest enllaç i, sobretot, digueu que és pel Concurs del Teatre i la Fantasia. I un detall! Les entrades no són vàlides per la Fila Stilton.

 

Tingueu en compte una cosa: la descripció més divertida i enginyosa serà una de les ratpremiades!!

 

 

Sort i espero la vostra participació!!

Comentaris

 • fly

  fly

  Publicat el
  2012-11-07

  El llibre se que l'he encertat perquè a casa tinc tots els llibres del regne de la fantasia però no se si a Geronimo li haurà agradat la definició.

 • fly

  fly

  Publicat el
  2012-11-07

  Jo ja i he participar porto tota la meva vida esperant, per coneixer en Geronimo i veure representat aquell llibre que tan em va agradar. Espero guanyar aquest concurs, jo crec que he fet una bona definició, però ja ho veurem.

 • aresgra

  aresgra

  Publicat el
  2012-11-05

  jO PARTICIPARE¡¡¡¡¡¡

 • mcsolà

  mcsolà

  Publicat el
  2012-11-05

  jo ja he participat!!!

 • Júlia

  Júlia

  Publicat el
  2012-11-05

  Que bé !!!

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia