Il Blog di Geronimo

500 anys de Leonardo Da Vinci!

02 Maig 2019

Hola a tots, rosegadors!

Avui fa 500 anys que va morir el geni més gran del Renaixement: Leonardo Da Vinci.

Si no sabeu què és el Renaixement, cap problema! Jo us ho explico! Després de molts i molts anys -segles!- d'això que avui en dia anomenem "L'edat mitjana", a Europa hi va haver un moviment -un munt de gent es va posar d'acord i alhora!- per intentar tornar a èpoques d'esplendor pel què fa als pensadors, els inventors, el coneixement,... es van posar a inventar, pensar, escriure i a crear!

Sembla una bona idea, oi?

En aquest moviment de pensadors i inventors, en destaquen uns quants -escriptors, pintors, inventors, escultors,... de tot!- però si n'hi ha algun que els supera a tots, aquest és en Leonardo de Vinci, que no només el coneixereu com a el pintor de quadres molt famosos com La Gioconda, sinó que a més va ser l'inventor d'un munt d'artefactes quan encara no tenia ni la meitat de coneixements que tenim ara! Un visionari!

I AQUÍ ENTRA LA MEVA RATPREGUNTA!

Voleu celebrar l’enginy de Leonardo amb un ratseller molt especial? Benvinguts a EL SECRET DE LEONARDO!

 

I a més, voleu un repte de bigotis?

Si aneu a l'inici de la meva pàgina web, us trobareu amb una pregunta relacionada amb aquest gran inventor del Renaixement: QUÈ INVENTARIES SI FOSSIS LEONARDO PER UN DIA?

 

I em preguntareu, de què va el meu nou ratseller? Aquí ho teniu!

El Club Internacional Amics de Leonardo ha convocat una trobada a la petita ciutat de Vinci per celebrar l’aniversari del gran mestre. Benjamí i Trappy no hi poden faltar, i naturalment serà Geronimo Stilton qui els hi acompanyi. Durant la visita a la ciutat natal del geni, entre carrerons i castells, els dos ratolins descobriran un misteriós pergamí ple d’indicis... D’aquesta manera començarà una caça del tresor que els portarà a descobrir un preciós missatge amagat des de feia segles... Un missatge del mateix Leonardo Da Vinci!

 

 

Espero que us agradi el meu nou llibre, rosegolectors!

    Geronimo Stilton World
    Geronimo Stilton World
    Envia