Fa 500 anys, Leonardo Da Vinci va canviar el món amb el seu enginy.
I tu... què inventaries si fossis LEONARDO per un dia?

Omple els camps següents, descriu la teva idea, afegeix (si vols) un dibuix i envia el teu invent a Geronimo Stilton!

Puja’l aquí:
Envia el teu invent a Geronimo Stilton

Les idees més extraràtiques seran seleccionades per la Redacció de la Web i apareixeran en una edició especial de L’Eco del Rosegador! Oi que et tremolen els bigotis de l’emoció?

* Camps obligatoris

EL SECRET DE LEONARDO

EL SECRET DE LEONARDO

Les sorpreses no s’acaben aquí! Geronimo Stilton també celebra l’enginy de Leonardo amb un rat-seller molt especial: no et perdis EL SECRET DE LEONARDO, a partir del 10 d’abril a totes les llibreries!

EL SECRET DE LEONARDO

El Club Internacional Amics de Leonardo ha convocat una trobada a la petita ciutat de Vinci per celebrar l’aniversari del gran mestre. Benjamí i Trappy no hi poden faltar, i naturalment serà Geronimo Stilton qui els hi acompanyi. Durant la visita a la ciutat natal del geni, entre carrerons i castells, els dos ratolins descobriran un misteriós pergamí ple d’indicis... D’aquesta manera començarà una caça del tresor que els portarà a descobrir un preciós missatge amagat des de feia segles... Un missatge del mateix Leonardo Da Vinci!

FITXA DEL LLIBRE

Ja t’has apuntat a la comunitat més extraràtica de tota la web? Entra a formar part del món de Geronimo Stilton i descobreix un munt de jocs i activitats a prova de rosegador! Formar part de la comunitat és tan fàcil com menjar-se un tros de formatge: apunta-t’hi ja!

INSCRIU-TE
Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World