Tea Stilton

Catàleg

1. El codi del drac

Tea Stilton és la germana de Geronimo Stilton, el conegut ratolí director del diari L’Eco del Rosegador.

Què amaguen els subterranis de l’antiga Universitat de Ratford? Qui va raptar Hans Ratello? Per resoldre el misteri fa falta un grup de noies realment especials: les Tea Sisters! I aquesta és la història de la seva primera i increïble aventura...

Tea és reportera del diari L'Eco del Rosegador, corresponsal i enviada especial en casos d’interès. Els seus llibres expliquen l’amistat i les aventures de la Tea amb 5 joveníssimes investigadores procedents dels 5 continents (Nicky, Colette, Violet, Paulina i Pamela): les Tea Sisters.
A diferència de les aventures normals de Stilton, la història serveix també per donar informació als lectors (històrica, geogràfica, científica) i també perquè participin en la investigació de Tea (es donen pistes al llarg del llibre). Després del text hi ha tota una sèrie de seccions per enganxar les lectores: el diari de les Tea Sisters, receptes, consells, cartes, notícies d’interès, jocs, etc. com si fos una revista femenina amb l’intent de crear una “comunitat” Tea Sisters entre totes les lectores.

  • PREU: 13,95 €
  • ISBN: 978-84-9279-015-9

T'ha agradat aquest llibre?
Geronimo et suggereix:

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia