Il Blog di Geronimo

Una ressenya d'Un Sant Jordi de Bigotis!!

14 Abril 2014

Hola a tots, rosegadors!!

 

Avui comparteixo amb vosaltres una ressenya que han fet en un blog de llibres sobre 'Un Sant Jordi de Bigotis'!!

A mi m'ha semblat extraràtica!!

 

 

unsantjordidebigotis

Alerta, Nosaltres! Torna el rat més honrat i cèlebre de l'extraràtica ciutat de Ratalona!

Torna Geronimo Stilton amb Un Sant Jordi de bigotis, la segona part d'El llibre i la rosa el llibre de Sant Jordi ideal per als més petits de la casa.

El cosí del nostre protagonista, Martin Gala, té un atac de poesia! Un fervor recorre el seu cos ratolinesc i no para de dir versos amunt i avall... i no deixa en pau Geronimo Stilton!

El famós director de l'Eco del Rosegador està a punt d'enviar-lo a pastar fang quan, de cop, rep una trucada de Ratèsia Ratalons de Ratmann, la directora de la Biblioteca de Barcelona, i com bé sabreu, al nostre heroi li tremolen els bigotis d'emoció cada cop que sent el nom, sent la veu o veu a aquesta preciosa rosegadora!!

I doncs? Doncs el fet és que Ratèsia convida a Geronimo a formar part del jurat dels Jocs Florals que se celebren a la ciutat per Sant Jordi, juntament amb Jaume Formatge, Dolors Gramàtica, Mató de la Gleva i la deliciosa Ratèsia Ratalons. I doncs? Doncs cap a Barcelona! Geronimo Stilton torna a visitar Catalunya el dia de Sant Jordi amb Martin Gala fent nosa i menjant tot el que troba davant seu i, un cop arribats a la ciutat comtal haurà de resoldre un misteri relacionat amb el poeta i professor Mató de la Gleva que desapareix misteriosament!!

El ratolí més cèlebre de la literatura infantil de la nostra era ens explica en aquest Sant Jordi de bigotis aquest misteri que ha de resoldre, què són els Jocs Florals, què s'hi fa a Barcelona el dia 23 d'abril, i sobretot, quin és i ha de ser el valor de l'amistat.

Nosaltres, heus aquí el llibre més extraràtic que podreu trobar pels més petits aquest Sant Jordi! Paraula de Bou!... No queda tant bé com "Paraula de Stilton" però és veritat! Ah! I no us perdeu l'olor de rosa del llibre! Us enamorarà com Ratèsia enamora a Geronimo!

 

 

Espero la vostra opinió!!

Sobretot quan l'hàgiu llegit!!

Comentaris

  • Laina64

    Laina64

    Publicat el
    2014-04-14

    Emmm,Geronimo,saps que el Super3 t'abandonat? I encara pitjor,ten substitut per Bubble Bip!

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia