Il Blog di Geronimo

Un ratpost que és resum! Avui toca parlar de moltes coses!

04 Novembre 2013

Hola a tots, rosegadors!

 

Avui us vull parlar d'un parell o tres de coses! En primer lloc, tinc la sensació que tinc un "comentador automàtic"! Sabeu la màquina que salta quan ningú respon al telèfon? Doncs el mateix pels ratposts! Tinc un rosegador que sempre diu que li sembla que és el primer en comentar. La veritat? Prefereixo que em digui què li ha semblat el ratpost... Però anem a una altra cosa!!

Veient les vostres respostes, veig que sou tant de Castanyada com de Halloween però que a l'escola celebreu més la Castanyada... tinc raó? Confirmeu-m'ho!!

 

Una altra ratqüestió! Hi ha una rosegoredactora que es diu Ratonzita que pregunta quan faré el Tour Missió de Bigotis a Tarragona. Doncs bé, aquest dissabte seré a l'Abacus de Tarragona! Consulta el post on vaig parlar de totes les dates i horaris del Tour Missió de Bigotis!

 

Més! Aquests dies hi ha hagut molts articles a l'Eco del Rosegador. Aquí en teniu una selecció:

 

monica i els seus nens de 6e1
us felisitem de lescola ramón faus i esteve parque heu fet contes de geronimo i tea i son molt divertits per aixo tot als nens de lescola llegeiixen contes de vosaltres i us fem un peto per vosaltres dos fet per la profesora monica i els seus nens de 6ea 6eb 6ec

scollite
l'eco del Rosegador a viatjat al món de les pel.licules! em anat al rodatge d'una pel.licula que es titula "El viatger en el temps" va d'un adult que construeix una máquina del temps, i al provar la máquina es va destruir per un accident i es queda atrapat en el passat.

Per la part del rodatge que em vist ens a agradat molt aleshores em decidit que quan estrenen la pel.licula anirem a vore-la.

VOS DIC A TOTS I TOTES QUE ANEU A VORE-LA, ES MOLT INTERESANT!

Jesica Jeims
Últimament hem vist a les llibreries que a sortit el nou llibre del regne de la fantasia, es titula: "Vuitè viatge al regne de la fantasia", la nostra agencia (o la nostra classe, com li vulgueu dir) encara no se l'han pogut llegir encara, però a jutjar per a la portada té tots els punts per que a la nostra "agencia" ens agradi molt, esperem que els nens y nenes dels quals no els interessa la lectura puguin passar-s'ho com mai amb TOTA la seva col·lecció de els viatges al regne de la fantasia, per part meva ja els tinc TOTS menys el vuitè, a veure quants dinerets hi tinc a la guardiola ;-). Quan me'l compri el devoraré com un formatge emmental ;-p

 

M'encanta poder explicar-vos tantes coses. I a vosaltres?

 

Espero els vostres articles, rosegadors!

Comentaris

 • popa10

  popa10

  Publicat el
  2013-11-22

  HOLA GERONIMO QUE ESTRANY¡

 • Benjamin7

  Benjamin7

  Publicat el
  2013-11-11

  Hola Geronimo! Si sóc jo, el'' contestador'' jeje ... :) Umm ... Doncs només ho deia per que em feia il · lusió ser el primer a comentar ... I no t'entenc amb això de Halloween ... És que ús el tradcutor i no tradueix bé ...

 • ratoncitalista

  ratoncitalista

  Publicat el
  2013-11-09

  Hi!

 • Ratonzita

  Ratonzita

  Publicat el
  2013-11-07

  Ostres! Quina pena! No podré anar-hi, a la missió de bigotis! Quina caca!

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia