Il Blog di Geronimo

Un cap de setmana extraràtic de lectura i música!

10 Març 2014

Hola a tots rosegadors!!

 

Com ha anat el cap de setmana? Heu marxat a fora? Us heu quedat a casa vostra? Heu quedat amb amics per jugar, llegir, o... què heu fet?!?! Pràcticament mai m'expliqueu què feu els caps de setmana!!

Necessito llegir les vostres cròniques de cap de setmana als vostres articles a l'Eco del Rosegador! És per això que no dubteu a entrar-hi i escriure-hi les vostres ratactivitats de cap de setmana!!

 

Jo he tingut el que aquí a Ratalona anomenem un Rat de Setmana Cultural d'allò més complet!! I és que al matí del dissabte vaig anar a cobrir un acte de presentació d'un club de lectura que s'ha posat en marxa a la Biblioteca de Ratalona i hi vaig veure la resta de rats molt animats amb l'idea de compartir la lectura del llibre i comentar-la després!

Formeu part d'algun club de lectura?

 

I després, un concert! També és veritat que el concert... una mica desastrós! Eren uns amics de Benjamí que són una mica més grans i que estan començant a tocar junts en un grup i la veritat és que no ho feien gaire bé... Però ei!! El valor i el coratge de pujar a dalt d'un escenari s'ha de tenir molt en compte!! 

Heu hagut de pujar mai en un escenari per representar-hi una obra o tocar un instrument? Jo ho vaig fer fa molt de temps i em vaig posar molt nerviós!! I vosaltres? Expliqueu-m'ho, si us plau!!

 

Total, que he tingut un Rat de Setmana Cultural... i vosaltres? Què heu fet aquest cap de setmana?

Vull veure les vostres respostes als comentaris d'aquest post del Ratblog Escarritx o en forma d'article a l'Eco del Rosegador!!

Jo els publicaré i comentaré!!

 

 

Paraula d'Stilton!

Comentaris

  • Laina64

    Laina64

    Publicat el
    2014-03-14

    El dia 22/3/2014 anire al cros de primabera de Sant Joan de Vilatorrada

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia