Il Blog di Geronimo

Alerta Rosegoredactors! Arriba el Concurs del Teatre i la Fantasia!

17 Octubre 2012

Hola a tots, Rosegoredactors!

 

He decidit que vull celebrar amb tots vosaltres que ja ha arribat a les llibreries el Setè Viatge al Regne de la Fantasia! I he trobat una manera extraràtica per fer-ho!

 

Aprofitant que torno al teatre amb la Companyia de la Fantasia per fer el meu musical, estaria molt bé que algun col·laborador de l’Eco del Rosegador –o sigui, vosaltres!- hi pogués anar gratis!

 

És per això que sortejaré 4 entrades per veure del 6 al 9 de desembre el Musical de Geronimo Stilton entre tots els qui participeu en el Concurs del Teatre i la Fantasia! I només un de vosaltres les aconseguirà!

 

I el concurs de què va? M’heu de contestar aquesta pregunta per guanyar les 4 entrades pel Musical de Geronimo Stilton que regalaré:

 

 

A quin Viatge al Regne de la Fantasia apareix l’olor de xocolata, i com la definiríeu vosaltres?

 

 

Atenció! Heu de respondre bé la primera pregunta, però també la segona! Perquè el que em farà decidir qui és el guanyador, a més d’haver encertat el llibre, és la vostra definició d’aquesta olor!

 

 

 

Per participar, envieu la vostra respostaa partir d’avui i fins al 14 de novembre a l’Eco del Rosegador seguint aquest enllaç i, sobretot, digueu que és pel Concurs del Teatre i la Fantasia.

 

Heu de ser originals en la vostra definició i explicar-ho bé –com a bons rosegoredactors que sou!- perquè això és el que em farà decidir qui s’emporta les 4 entrades del Concurs del Teatre i la Fantasia!

Heu fer la descripció més divertida i enginyosa per poder ser un dels ratpremiats!

 

Ah! Només un detall! Les entrades no són vàlides per la fila Stilton!

 

 

Bona sort i espero les vostres respostes i definicions!

 

 

Em moro de ganes que llegiu aquest Setè Viatge al Regne de la Fantasia i regalar aquestes entrades...

 

Paraula d’Stilton!

    Geronimo Stilton World
    Geronimo Stilton World
    Envia