Il Blog di Geronimo

Tenim una cita al Món Llibre aquest cap de setmana!! Que vindreu?

10 Abril 2014

Hola a tots, rosegadors!!

Recordeu que dissabte i diumenge tenim una cita al Món Llibre, a Barcelona!! I què és això? Si no us ho explico jo, que us ho expliquen ells, que a sobre celebren 10 anys… Aquí ho teniu!!

 

Món Llibre, el festival de literatura per a nens i nenes, celebra enguany la 10a edició amb un munt d’activitats singulars i divertides, concebudes per apropar els llibres als més petits amb la voluntat de despertar-los el gust per la lectura o fer-los-hi créixer.

Més de 30 editorials de literatura infantil i juvenil se sumen a aquesta iniciativa pionera, que compta també amb la col·laboració de les biblioteques barcelonines, revistes literàries, professionals del sector editorial, etc. Els espais del CCCB i el MACBA obren les seves portes per a l’ocasió, així com les dues llibreries d’aquests dos centres culturals: Laie i La Central.

Món Llibre 2014 oferirà al llarg de dos dies més de 50 activitats que garanteixen l’accés, a través de la lectura, a diferents àrees del coneixement.

 

Si voleu us ho resumeixo jo: els amics de Món Llibre són un festival de llibres per a Rosegolectors com vosaltres, que fan 10 anys i que la seva missió extraràtica és que tingueu ganes de llegir!!

I sabeu el millor? La meva missió i la seva s'assembla molt!!

No hi ha res millor que despertar en els rosegolectors les ganes de llegir!! I més si són llibres amb les meves aventures!

 

Però al cas! Que ens perdem en un món de formatge i literatura:

DISSABTE i DIUMENGE, de 13:30h a 14:30h, em podreu trobar al Món Llibre, que se celebra al centre de la ciutat de Barcelona, a una plaça que hi ha al costat dels museus CCCB i MACBA i que es diu Plaça Joan Coromines.

 

No em falleu, rosegadors!! A més, si veniu a veure'm podrem parlar d'una novetat molt interessant!! El meu segon llibre dedicat a Sant Jordi!! En Martin Gala es fa poeta!! Us ho explico a 'Un Sant Jordi de bigotis'! Si us interessa, seguiu aquest enllaç i ja ho tindrem tot fet!!

 

 

Jo aniré al Món Llibre, i vosaltres? Us hi espero!!

 

 

Paraula d'Stilton!!

    Geronimo Stilton World
    Geronimo Stilton World
    Envia