Il Blog di Geronimo

Segona part del Ratcull de premsa de març! Aquí teniu els vostres articles a l'Eco del Rosegador!!

07 Abril 2015

Hola a tots, rosegadors!!

 

Benvinguts a la segona part del Ratcull de premsa del mes de març! No oblideu escriure els vostres articles a la secció 'Escriu' de la meva pàgina!

 

Espero els vostres articles!

 

 

Autor:
Anna

Article:
Hi havia una begada en Geronimostilton va anar a una selva es va trobar a un gos i en Geronimostilton es va espantar pero quan el va veure millor era molt petit i mono se o va voler quedar pero com li compraria el mengar i la bebida ell va pensar que amb or bales ell o va comprovar si que balia li va dir un noll el noll es va fer amic de en Geronimostilton despres en Geronimostilton vva anar a casa del alcalde i li va preguntar em puc quedar el gos.El alcalde li va contestar . pos escla que si.En Geronimostilton es va posar molt content .En Geronimostilton li va posar de nom a el gos Pua. La Pua i en Geronimostilton so pasaben molt be.Un dia en Geronimostilton va anar a traballar i la Pua se sentia sola.


Autor:
nour

Article:
En nom de geronimo s'ha publicat milers de noticies es aixo el que vull dir ,geronimo escriu aventures extra llargues i sempre diu... per mil formatges de gola !El que no vol dir al seu avi es que necesita somiar per anar a els viatges de fantasy.Autor:
nil

Article:
avui dia 14 de febrer de 2015 hi ha agut un estrany al museu xino . la policia encara no n´ ha tret l´entrellat segueixen buscant.
Autor:
Gina Cle Visa

Article:
Avui a Ratalona a vingut un famos vole-hu saber qui és?Sens dupte és Selenrat.
Ha visitat a Gerenimo Stilton i han cadat per que vagi a firamar autograf a les
4 de la tarda just el mig de tot Ratalona.
Tambe ens ha dit que els li ha agradat molt la nostra siutat i que es cadara aqui unes
quantes semanes i que potser porta els seus amics famosos i la seva familia perque vegin lo bonica que es la nostra ciutat i que li agraderia molt visitar la tenda de rellotges que el seu se li ha espatllat aveure si li poden arreglar.

Autor:
periodista aventurera

Article:
Hola Geronimo!
Ara t'escriuré un artícle dient el que penso dels dibuixos animats teus!
Jo crec que són molt macos els dibuixos animats teus del super3, crec que has fet bé d'ajuntarte amb ells! La veritat es que em vaig emocionar quan vaig saber que farien els teus dibuixos a la tele, hi ha més, en català! Gracies per haver fet realitat la opció de vure't en catalá.
Adeu Geronimo!

La teva fan,
Periodista Aventurera
Autor:
Rat Palmer

Article:
Geronimo Stilton rep el premi nobel de la literatura pels seus llibres tant xulos. Assegura que no s'ho creu
Autor:
Albaratsister

Article:
Ha hagut un gran embús a ratalona, i la Tea Stilton a salvat la situació. El cunductor diu que li seguien uns buscats, perquè el seu oncle és el propietari del restaurant el rat afamat. Tenim un bon misteri i la família Stilton ajudarà.

Autor:
Alba Escolà

Article:
Tinc un grup d´amigues i os diré les seves caracteristicues:
xivata:Aitana i Sara.
sap guardar secrets:Gal.la.
no reconeix ve les coses que a fet:Gal.la Aitana.
millors 3 amiges:Gal-la,Maria i Blanca
noms:Jana,Sara,Gal.la,Aitana,Blanca i Maria.


DOCUMENTS SECRETS,Alba

Autor:
Pula López Martí

Article:
Jo crec que els llibres de geronimo stiton, tea stilton... son llibres divertits i amb moltes aventures diferents. Et donen ganes de no parar de llegir.
Cada aventura es unica i en la meva opinio aquesta col·leccio de llibres es increible i unica.
Dono les gracies a l'autor/a d'aquesta col·leccio i també per la seva imaginacio de escriure aquests llibres.

GRACIES

 
Autor:
ratrat

Article:
Una noticia ratastica! El nostre amic robot acaba de fer explotar el globues del tour de globus.
Per sort no hi havia ningu. fins aviat! us mantidrem informats.
Stilton,Geronimo Silton!

 

 Autor:
alin lozano

Article:
hola os he de comentar que un arqueòleg ha descobert una nova terra pero es zona protegida
perque hi han animals. Hi han policies de dia i de nit aixi els animals estan mes protegits. Algunes persones estan pagant molt per viure -hi. Els policies nocturns també alimenten els animals i de dia també els alimenten.
Dimecres 4 de març de 2014
Autor:
Abel

Article:
Avui, a l'eco del rosegador us parlarem d 'una noticia bestial, un cuc gegant trobat a guatemala.De 40 metres. Esperem que us hagi agradat.

Fins aviat.
Autor:
Joana

Article:
L'ECO DE JOANA
La opinió de Joana:
A mi m'encanten els llibres de Geronimo Stilton i la seva germana Tea.
Avui al matí he anat caminant amb la meva mare des de Sarrià fins a la carretera de les aigües,i quan he tornat estava realment cansada.I,com que no tenia res a fer,m'he posat a llegir;ja sabeu quin llibre no?És evident que els de les Tea Sisters!M'agraden tan que ha anat passant l'estona i ja me'l havia acabat,encara no era l'hora de dinar,i n'he agafat un altre.Haig d'admetre que aquest no me l'he acabat,però jo el veia força divertit...
Ei!No us pens que només tinc llibres de les Tea Sisters,eh?!També en tinc de geronimo Stilton i de les princeses i bruixes del regne de la fantasia!
Us els recomano,de debò,són divertits i distrets,PARAULA DE JOANA.
Autor:
ejabalera10

Article:
L'ECO DEL ROSEGADOR
¡ALGUIEN SE A COMIDO MI QUESO!

Hoy por la mañana, me levantado y e ido directo a la nevera, la he abierto y...
Alguien se había comido mi queso. No me lo podía creer, era el queso de oro!
Fui al trabajo y le pregunté a todos mis compañeros si se lo habían comido, me dijeron que no.
Después fui a casa de Martín Gala y le encontré restos de queso encima de su camisa, fue el, se lo pregunté y me dijo que no había sido el, me miro con una cara extraña que solo la hace cuando miente. Me puse furioso y Martín Gala se disculpó y nos hicimos amigos.

Geronimo Stilton
Autor:
Mariam Gueye Val

Article:
hola petits rosegadors em dic Mariam Gueye Val soc de LLeida i tinc una noticia per esplicabosela. Abui hi ha hagut un eclipsi solar,a la meva escola em fet una cosa sueperchula,
ens em ficat com unes ulleres especials y em mirat el sol.Sha bist el sol en forma de lluna perque la lluna li feia hombra.Lo mes emosionant a sigut que es la primera vegada que e vist un eclipse y e tingut mlta sort de puge veurel tan be.
Autor:
Merirat

Article:
El llibre "El gran llibre del Regne de la Fantasia" (escrit per Geronimo Stilton) ha estat l'exit de l'any! Geronimo Stilton si us plau no deixis de somiar-escriure!

 

 

Moltes gràcies, Merirat!

    Geronimo Stilton World
    Geronimo Stilton World
    Envia