Il Blog di Geronimo

S'apropa el nou curs escolar!! Ja esteu preparats??

27 Agost 2018

Bon dia, rosegadors!!

 

S'està acabant el mes d'agost i alguns de vosaltres encara deveu estar de vacances amunt i avall però sé que alguns de vosaltres també deveu estar ja a casa, retrobant-vos amb els amics de l'escola i passant-vos-ho extrarràticament bé a les festes majors de casa vostra!

 

Un informador m'ha explicat que en algunes ciutats i pobles, engalanen els carrers! I jo em preguntava: "què és això d'engalanar?". Doncs resulta que engalanar un carrer és com disfressar-lo!! I fins i tot hi ha qui el disfressa amb formatges que pengen de les cases!!! I jo em vaig dir: "i per què no ho aprofiten per posar-hi formatge de veritat?".

Té sentit, oi?

 

 

Però tornant al que ens importa, s'apropa el curs escolar. Ja esteu preparats per retrobar-vos amb tots els vostres amics i aprendre moltíssimes coses a l'escola?

D'aquí no gaire tornareu a anar carregadíssims a l'escola! Amb una motxilla plena de llibres -mmmmmmm!! Llibres!!!-, xandalls per fer activitats extraescolars, i un munt de coses més!

En qualsevol cas, us haureu de portar molt bé perquè les professores i professors també estan tornant de vacances i les necessitaven tant com vosaltres!!! Us ho asseguro!!!

Paraula de Stilton!!

 

 

 

Una pregunta abans de tancar el post: què és el més extrarràtic que heu fet aquestes vacances?

Espero les vostres respostes, rosegadors!!

    Geronimo Stilton World
    Geronimo Stilton World
    Envia