Il Blog di Geronimo

S'acosta el Nadal, rosegadors!!! Quin llibre heu demanat?

21 Desembre 2017

Hola a tots, rosegadors!!

 

S'acosta Nadal i no hi ha millor moment que aquest per demanar al Tió o al Pare Noel un nou llibre extrarràtic!!

 

La meva pregunta, així d'entrada és: ja teniu el desè viatge al Regne de la Fantasia? Es diu Reconquesta del Regne de la Fantasia! Nous perfums, tufs i un munt d'aventures!!! Si cliqueu aquí, us en parlo encara més!!

 

Però si el que de veritat voleu és que aquests dies siguin nadalencs de veritat, el que heu de fer és crear el vostre ratavatar més nadalenc!!

 

Com ja haureu comprovat, des de fa un temps podeu enviar els vostres missatges, les vostres notícies amb ratemoticones Stilton! Però és que a més, ara també podeu crear el vostre ratavatar amb la decoració més nadalenca!! Escarritx!! Això només ho trobareu a la meva pàgina web!!

 

Ja sabeu quin fons us posareu, al ratavatar? Decoracions que fan tremolar els bigotis d'emoció? Un barret de Pare Noel? Tot això i molt més, seguint aquest enllaç per crear el vostre ratavatar de Nadal!!

 

 

Aquests dies, gaudiu molt de la vostra família, porteu-vos bé amb la gent que més estimeu, i no pareu de llegir!! Es poden coneixer móns fabulosos només amb obrir un llibre, endinsar-s'hi, i viure una aventura plena de lletres i colors.

 

 

Bon Nadal, rosegadors!!

Comentaris

  • Raticlip

    Raticlip

    Publicat el
    2017-12-23

    Yo ja me lo he hecho .SUPERGUAI.

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia