Il Blog di Geronimo

Ratcull de premsa extraràtic d'estiu 3

25 Agost 2016

Hola a tots, rosegadors!!

Avui, tercera entrega del meu extraràtic Ratcull de premsa de l'estiu! Aquí el teniu!!

 

Ratautor:
ANONIME

Ratnotícia:
Ahir per la tarda va haver un greu accident davant de l'Eco del Rosegador. Un rat carregat de folis per escriure nous titular per al diari, va xocar contra una noia que acabava de comprar els diaris que acabaven d'imprimir. Per sort a un d'ells no li ha passat res i l'altre solament s'ha fet una distenció muscular. Des de el nostre diari volem transmetre un missatge: SI ALGÚ ES FA MAL L'HAS D'AJUDAR. Espero que us hago servit d'alguna cosa aquest missatge i aquest titular. Adeu
 
 
Ratnotícia:
claudi

Ratnotícia:
Geronimo els teus llibres son superratiks
 
 
Ratnotícia:
celia nebot

Ratnotícia:
La Clara te un gatet que es diu Mimoso y es mascle, te colo rayat com la gateta de la Lua y la meva gateta te el llom blanc la cua negra y la cara de un siames, la meba gateta es diu Luna Rina.    
 
 
Ratnotícia:
SUPER GERONIMO

Ratnotícia:
HOLA!!!!!
GERONIMO STILTON ES LA MEVA COLECCIO PREFERIDA I MOLT DIVERTIDA A MI M'AGRADARIA TENIR TOTA LA COLECCIO DE GERONIMO STILTON.EN GERONIMO ES MOLT DEVERTIT I TE MOLTES I TE MOLTES COSES.
 
 
Ratnotícia:
Aina Tur

Ratnotícia:
Ultimament han agut casos de desaparicions de molts rosegadors.No se sap qui ha sigut pero avui han detingut un rat que afirmava haver tingut algo que veure en aquest cas,l'han intentat interrogar pero s'havia tornat boig,cridava per tot arreu "Per culpa meva!" i l'han portat a l'hospital.Li he fet una entrevista al metge que s'ha cuidat d'ell, deia que estava boig i no podria tornar a la normalitat.
Tindra algo que veure?

 

 

Aviat, més notícies extraràtiques de vosaltres, rosegoredactors!!

    Geronimo Stilton World
    Geronimo Stilton World
    Envia