Il Blog di Geronimo

Ratcull de premsa de maig!

26 Maig 2017

Hola a tots, rosegadors!!

Ja és hora de fer un Ratcull de premsa amb els vostres articles a l'Eco del Rosegador!

Com bé sabeu, podeu escriure els vostres articles en aquest apartat de la meva pàgina web. Encara no ho heu provat? Bigotis!! A què esteu esperant? Animeu-vos com els vostres companys rosegoredactors!!

Aquí teniu alguns dels últims articles que he rebut:

 

Autor:
nil turbides

Text:
geronimo a sigut raptat par una colla de malbats
- - -
Autor:
Coralí Jou

Text:
perque els russos sempre mengen cargols ? perque no els i agrada la comida rapida
- - -
Autor:
laura

Text:
Hola  Geronimo Stilton ceria decirte que tus libros son increibles

- - -

Autor:
Aina

Text:
Tinc un novio que es diu eduard i de qui poc tindre una zita amb ell i es molt guapo i juga a futbol amb als seus amics i jo emb dic aina i jugo amb les meves amiges i tinc uns pares que es diguen david i lluisa i un germa que es diu jordi comb sant jordi


- - -


Autor:
Geronimo

Text:
Avui hi ha un accident!!! no surtiu de casa d'acord!!!

- - -

Autor:
judit

Text:

El divendres vaig anar a la platja i el dissabte a un museu de Londres

- - -

Autor:
Formatget

Text:
Hola Rosegadors, sabieu QUÈ?
Les millors classes de mates són amb en Pere!
crec que els meus intel·ligents lectors hauran vist que tot es una gran ironia oi?? Esque nois i noies res es tan aburrit.
A la tarda tindreu nova noticia a l'Eco del Rosegador.
Atentament la vostre ratescriptora que us estima molt.
Formatget.

- - -

Autor:
Alba Costa

Text:
son molt  vonics els teus llibres!!!!!!!

- - -

Autor:
Olivia

Text:
                                                            POBLÉ TARRACO!!
Abui els nena i nenes de 5é de l'Escola Torre Roja an anat a visitar la siutat de Tarragona cunaguda mundialment cóm ha Tarraco. Es un poblé precios em una temperatura terriblement calurosa.Es maquisim el poblé de Tarraco, hi han les Funes del sirc. Es una historia preciosa la de tarraco!! US RECOMANU QUE LA VISITEI I QUE PUGEU RECORA TOT TARRACO I APRENDRE LA HISTORA!!!

- - -

Autor:
emmentaleta

Text:
Benvolguts fans del formtge, us escric per anenciar-vos dúna noticia terrible.
Hi ha una espècie de formatge que s'acaba d'extingir!
Sabeu per què?
Doncs perquè aquest tipus de formatge, només és fabricava en un punt concret del món, amb uns animals únics al món que només poden viure allà, amb un clima que no canvia mai, i per això el paisatge tampoc.
El que ha passat, és que un animal del ramat de bestiar, s'ha posat malalt. Llavors ha encomanat la malaltia als altres, i ha sigut un drama, perquè no ho han pogut aturar a temps, i els de la granja han hagut de plegar.
Com us deveu haver adonat, no us he dit cap nom en concret de res, i és perquè demoment els propietaris m'han dit que no digui res més del que sabeu. Però això sí, si puc, us mantindré informats!


- - -

Autor:
Curry15

Text:
Donald Trump ha visitat l'Eco del Roedor i va apareixer IRON MAN i Donald Trump es va convertir en Darth vader i es van a ficar a lluitar poc despres també va apareixer Stilton, Geronimo Stilton i es va convertir en hulk i va destruir a tots.                                      
FI

- - -

Autor:
Harriet Stones

Text:
Vet aqui no et perdis las aventures de la Tea.
SON INCREIBLES.

- - -

Autor:
Carly 8

Text:
hola soy Carly 8. me encantanlos libro de Geronimo Stilton e incluso tengo un estateria llena son super ratonicos y desde pequeña me guban todavia sigo leyen y los del club de tea tambien me falta algun que otro libro pero ya los ire encontradolo sera una aventura super ratonoca .un beso

- - -

Autor:
JannaPT

Text:
-Hola, soc la JannaPT, en realitat, em dic: Janna Palà Teixidó, pero aixo no interesa, vueno el cas es que: pel dia de Sant Jordi, la meva iaia em va regalar un llibre de Tea Stilton ques es titulava: La Bruixa de l'Aire pero la pena es que ja el tinc, i la meva àvia el va tornar a la llibraria que l'avia comprat.
Li van dir, que el podia tornar, i que jo, en podia triar un altre.
Avui el dia 24/4/2017 a la tarda jo i la meva mare em anat a llireria i he encarregat un llibre que es diu: El secret de les fades dels nùvols. I ven feliç he anat a casa

- - -

Autor:
ONA VIDAL SANZ

Text:
 
ESTIMATS AMICS S'IMFORMA QUE HA HAGUT ROBATORIS  I FALTEN PECES DE PLAYMOBIL. VIGILEU MOLT ATENTAMENTS,OSIGUI NO PERDEU DE VISTA ELS PLAY MOBILS.- - -

Autor:
Carlota Felipe

Text:
ESTIGES SEMPRE FELIÇ I TINDRAS MOLTA BONA SORT!!!!!!!!!

- - -

Autor:
soto

Text:
Hola bon dia soc la Soto hi hos volia dir que soc tant fan del geronimo stilton com de la tea stilton, be jo hos volia dir que cada dia vaig a l'escola menys els disabtes i els diumenges.Jo vaig a l'escola FEDAC MANRESA(dominiques)Vaig a quart de primaria i m'agradaria que hi haguesin més llibres del geronimo i de la tea perque a tota la classe l'hi agrada aquesta col·lecio,perque  mentres llegeixes semble que tu viscis les aventures i que estiguis dientre del conte.Espero que hos aigui agradat l'explicacio que he fet moltes gracies.De la rosegadora soto. 

 

Què us sembla? M'enviareu els vostres articles a l'Eco del Rosegador?

Us hi espero!!

Comentaris

 • tutu

  tutu

  Publicat el
  2017-08-15

 • tutu

  tutu

  Publicat el
  2017-06-21

  Q xulos

 • CACIOTTINA

  CACIOTTINA

  Publicat el
  2017-06-14

  Hola!

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World