Il Blog di Geronimo

Quina és la notícia estrella del dia? Arriba el Nadal!!!

24 Desembre 2015

Hola a tots, rosegadors!!

 

Avui és un dia molt especial!!! Arriba Nadal!!! Són dies molt especials perquè sé que molts de vosaltres podreu estar amb tota la vostra família, fareu això tan estrany que feu de picar un tronc amb un pal i que... cagui regals!! I sobretot, podreu gaudir de la companyia de tooooooooooootes les persones a qui tant us estimeu.

 

La veritat, és extraràtic poder comptar amb la família i poder estar amb ells durant aquests dies de Nadal.

Jo tinc un sopar, un dinar i no sé quants àpats més amb tota la família Stilton. I ens espera una sessió de formatge de parmesà d'aquelles que fan història!!

 

 

Per acabar, un testimoni d'una rosegoredactora que, malgrat no trobar-se gaire bé, està superant tots els obstacles per celebrar el Nadal. Aquí la teniu!!

 

 

Autora:
Ratxènia la periodista

Text:
Hola amics,avui jo estic molt emocionada perquè jo, la meva mare i el meu pare farem cagar el tió ! No podia n'hi dormir nh'i res pero, un altre tió que era mes petit, m'ha ajudat a dormir, primer tenia calor, despres fred, tot una pasedilla! I despres cap allà a les 22:53 vaig vomitar 4 vegades i tot el medicament que m'havia pres ( que era esceros), el vaig treure tot d'un cop inclos ( l'iboprofer!).

 

 

Què més dir?

 

Bon Nadal, feliç any nou i sigueu molt i molt feliços, rosegadors!!

Comentaris

  • RATBERTA

    RATBERTA

    Publicat el
    2015-12-25

    Geronimo et desitjo BON NADAL i feliç any 2016

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia