Il Blog di Geronimo

Quin Sant Jordi més extraràtic

24 Abril 2012

Amics i amigues, gràcies de debò!

Ens ho hem passat genial, tot el dia al costat vostre! Han vingut nens i nenes d'una pila d'escoles a saludar-nos i també sols amb les famílies o en grups d'amics (em sap greu perquè una foto que han fet a primera hora a un grup d'amics, no ha quedat bé...).

Tenim encara els vostres noms al cap: Paula, Laura, Joana, Marc, Jaume, Pol... ens recordem de tots els qui heu vingut durant tot el dia! Hi ha hagut una nena que ni parlava! Martina, es diu! Sembla que la seva germana Alba ja li llegia els nostres llibres quan estava a la panxa de la mare, tot just fa unes setmanes, i -és clar- ara ja és una ratorosegadora superfan! Doncs a totes dues, igual que a tooooooots els nens i nenes que llegiu les nostres aventures, us volem demanar que seguiu llegint amb el mateix entusiasme que ara, amb emoció i passió. Sigueu rosegolectors de les nostres aventures i expliqueu-nos com us ho passeu, eh?

Una abraçada a quatre mans!

Tea i Geronimo

Comentaris

 • sandrea

  sandrea

  Publicat el
  2012-04-25

  Tercer cicle de la nostra escola hem venut roses pels carrers d' Escaldes-Engordany. A la tarda sortint de l'escola he anat a la fira del llibre i m'he comprat el secret del coratge.

 • RATA XINESA

  RATA XINESA

  Publicat el
  2012-04-25

  Jo el vaig veure a Palma el día 25 d´abril del 2012

 • Enriquet

  Enriquet

  Publicat el
  2012-04-25

  Quina nena més maca!

 • puffo

  puffo

  Publicat el
  2012-04-25

  iuau

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia