Il Blog di Geronimo

Qui de vosaltres és un ratfan de la secció Juga? Perquè si és així…

17 Gener 2014

Perquè si sou fans de la secció 'Juga' de la meva pàgina web esteu d'enhorabona!!

I doncs? Doncs perquè té un nou aspecte i, encara més important, té nous nivells! Sou ratfans del troba les diferències? Doncs té 4 nous nivells! Què me'n dieu? Jo ho trobo ratfabulós! De veritat que espero que us agradi el nou disseny. Crec que ara és encara més fàcil poder-hi jugar, no us sembla? Expliqueu-me les vostres impressions, rosegolectors!

 

I ara què toca? Doncs un nou ratcull de premsa de la mà dels rosegoredactors més intrèpids de Ratalona!

 

MIQUEL

L'ECO DEL ROSEGADOR : US ENUNCIÀ QUE HAN FET UN NOU HOTEL A RATALONA I ES DIU HOSROS VE DE QUE HI HAVIA UNA VEGADA UN OS ROS I EL HOTEL EL HAN PINTAT ROS

 

Rita Pirita

Ja estic preparada per celebrar el Nadal,quines ganes de que arribés.
He fet una enquesta entre els companys de classe i ja tinc els resultats.
El Nadal és l´época mès estimada entre tots; en exepció d´això,10 alumnes de cicles mitjà i superior,han dit:que els hi era igual,que mig món ja sabía quina era la millor época de l´any,i que per portar la contraria als demés,dirien que per a ells era, l'estiu. Deixant de banda això,ja sé com guarnirà l´arbre de Nadal la majoria de la classe,posarà boles platejades i garlandes llempants. I,això és tot sobre el Nadal a la meva escola. BONES FESTES A TOTHOM

 

Marietasola

hi ha un llibre nou es diu l'estrany cas del tió deseperragut

la uep den geronimo estilton es la millor


carla239

L'eco del rosegador

Han sortit nous llibres de Geronimo Stilton i del Club de Tea són aquests:
No soc un superratolí, El secret de les fades del llac, i el somni secret de Colette.
Espero que us hagi agradat aquesta notícia.

 

 

Per cert! Per fi! Un (un?, UN? UN!! Només uuuuuuun!!!) sol roseagador ha estat capaç d'explicar-me què és la setmana dels barbuts! Què us penseu que és? Un munt de tastadors de formatge que no els prenen mai el pèl? Doncs no! La Rita Pirita ho ha explicat de meravella al seu comentari del meu últim post al Ratblog Escarritx. Aqui teniu la seva resposta!

 
La setmana dels barbuts,és la que té els dies:15,16 i 17 que són: Sant Pau
Ermità,Maur abat i Antoni abat.Tots tres tenien la barba molt llarga.També es
considera la setmana més freda de l´any.

 

I doncs? Trobeu que aquesta setmana dels barbuts que estem vivint està essent la més freda de l'any?

Ja sabeu què diuen, oi? No hi ha millor vacuna contra el fred i la grip que quedar-se a casa llegint un bon llibre! I ja sabeu que un servidor no para d'escriure'n, de llibres! Us han portat algun rat-llibre aquest Nadal?

 

Espero les vostres respostes i sobretot espero que m'expliqueu què us semblen els nous jocs de la secció 'Juga' de la meva ratpàgina web!

A mi em tremolen els bigotis d'emoció només de pensar l'estona que m'hi passaré divertint-me amb totes aquestes novetats... però encara em tremolen més de pensar en l'estona que us hi estareu vosaltres, rosegadors!

 

Ja m'explicareu què us ha semblat! Espero els vostres comentaris en aquest ratblog i les vostres notícies a l'Eco del Rosegador!

Comentaris

  • Júlia

    Júlia

    Publicat el
    2014-01-19

    La setmana del barbuts !XD

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia