Il Blog di Geronimo

Preparats per l'arribada del Nadal?!?!?!

23 Desembre 2014

Hola de nou rosegadors!! Com esteu!!!???

 

 

Aquí a Ratalona ja estem preparats per rebre el Nadal com cal. Ens agraden els llums de colors i posar un munt de decoració. I a vosaltres?

 

Aquest any el meu nebot, en Benjamí, s'ha alterat una mica amb la decoració nadalenca. Va decidir penjar boles de formatge a l'arbre de Nadal pensant que a més de fer bonic, perfumaria la casa. El que ell no sabia era si se'n podria estar de menjar-se-les. 

 

Us podeu imaginar com està l'arbre a dia d'avui? Com no caure en anar agafant bocinets de formatge amb aquella olor taaaaan bonaaaaaaaa envoltant-te nit i dia…..Ara només queden fils de colors penjats de l'arbre.

 

I vosaltres? Ja teniu la casa decorada? Va animeu-vos i compartiu algunes de les vostres creacions decoratives de Nadal. 

 

 

Una ratabraçada!!!

Comentaris

 • Rat Palmer

  Rat Palmer

  Publicat el
  2015-02-01

  sííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • TOPESCA RICCIOLINA

  TOPESCA RICCIOLINA

  Publicat el
  2015-02-01

  HOLA

 • TOPINAFATINA

  TOPINAFATINA

  Publicat el
  2014-12-29

  ciao!

 • marcelmillor

  marcelmillor

  Publicat el
  2014-12-29

  hola geronimo,jo ara mateix estic esperant comenÇar el nou any nou,i tambe esoerant el nou llibre teu que l'estic esperant amb candaletes

Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia