A l'escola amb Geronimo Stilton. English!

Catàleg

On holiday - How are you feeling?

Un curs d'anglès extraràtic

En aquest llibre Patty Spring ha convidat Benjamí i Pandora a anar de vacances en un càmping... Vine amb nosaltres, aprendràs un munt de paraules i frases noves. I després del càmping, aniràs a la costa i menjaràs al restaurant, on Patty t’ensenyarà com comportar-se a taula... En anglès, naturalment!
 

Qui és Geronimo Stilton?

Com, no em coneixes? El meu nom és Stilton, Geronimo Stilton...i aquí, a Ratalona, a L’Illa dels Ratolins, sóc bastant famós. Vols saber per què? He escrit un munt de llibres divertits, més tendres que el mató, més gustosos que el manxego, més perfumats que el formatge de cabra... són allò que se’n diu llibres amb bigotis! I ara he preparat un curs d’anglès extraràtic, ple de paraules, dibuixos, jocs i cançons. Així aprendre anglès serà d’allò més fàcil, paraula de rosegador!


ON HOLIDAY - DE VACANCES
En aquest llibre Patty Spring ha convidat Benjamí i Pandora
a anar de vacances en un càmping... Vine amb nosaltres,
aprendràs un munt de paraules i frases noves. I després del càmping,
aniràs a la costa i menjaràs al restaurant, on Patty t’ensenyarà
com comportar-se a taula... En anglès, naturalment!

How are you feeling? - COM ESTÀS?
En aquest llibre, amb Tea, Martin Gala, Benjamí i Pandora, aprendràs paraules i frases que pots dir quan no et trobes bé, o si has d’anar al metge, a la farmàcia o al dentista... I recuperaràs de seguida el bon humor i la salut!... En anglès, naturalment!

  • PREU: 14,96 €
  • ISBN: 978-84-9932-188-2
Geronimo Stilton World
Geronimo Stilton World
Envia